Sprogskole i Bristol

Sprogskole i Bristol
4.6
603
(603 bedømmelser)
4.6

Findes der et bedre sted at studere, end på vores sprogskole i Bristol? Med en fantastisk beliggenhed, entusiatiske studerende fra hele verden, små klasser og erfarne undervisere, giver vores sprogskole i Bristol dig alt hvad du behøver, for at lære at tale engelsk med selvtillid på ingen tid.

Sprogskole i Bristol

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bristol
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bristol

Sprogskole i Bristol

Uanset din alder, erfaring eller sproglige målsætninger, så vil du finde et kursus som matcher, på vores sprogskole i Bristol. Det smukke ved vores kurser er, at de alle kan tilpasses fuldstændigt: du vælger placeringen, varigheden, startdatoen og intensiteten, sammen med andre detaljer, som hvor du vil bo og hvilke valgfag du gerne vil tage. Hvis du har et specifikt mål, som for eksempel at forberede dig til universitetet, at lyde mere professionel til møder på arbejdet, eller være en god fangst for mulige arbejdsgivere, så kan vi også hjælpe dig med det. Sprogskole i Bristol er et fantastisk valg, hvis du ønsker at forbedre dit engelsk lige midt i Englands hjerte.

At studere i hjertet af England

Dit kursusprogram vil holde dig beskæftiget en stor del af tiden, mens du er på sprogskole i Bristol, men vi vil sørge for at der også er tid til afslapning og til at udforske byen. Englands forholdsvis lille størrelse gør det realistisk at tage længere væk på weekendture. Du kan tage en dagstur til London, eller endda tilbringe en weekend i Edinburgh, mens du er her, for virkelig at få mest muligt ud af at være i Storbritannien. Bristol er kendt for at være en kreativ by, og kan prale med vidunderlig arkitektur såvel som en pulserende musikscene og natteliv. At tage på sprogskole i Bristol er en unik mulighed for at opleve livet i England, og udforske hele landet på samme tid!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.