VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Programmer på spansk

Hvis du ønsker at forbedre dit spanske, så kan du helt sikkert finde et af voress unikke programmer i spansk, som passer til dine behov. Uanset om du allerede taler sproget, eller du er fuldstændig nybegynder, så bliver vores innovative kurser i spansk gennemført i små klasser og med en vægtning af kommunikation og selvtillid.

Programmer på spansk
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: SpanienCosta Rica
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: SpanienCosta Rica

Søg efter mest populære destinationer

Spansk

Med så stort et udbud af kurser i spansk er det ikke svært at finde ét, der passer dig og dine behov. Vi tilbyder kurser til folk på alle niveauer – fra nybegynderen til den øvede – og tester alle de studerende inden kursusstart for at sikre os, at de havner på den rigtige hylde. Vores kurser i spansk kommer i alle størrelser og former, fra et ophold på et par uger til et fuldt år på akademisk niveau. Der er frit valg, så du kan finde et forløb, der passer til din målsætning. Du kan også vælge mellem sprogskoler i flere forskellige byer og lande i den spansktalende verden. Faktisk er der så mange skønne steder at vælge mellem, at det sværeste nok bliver at vælge fra.

Et hav af valgmuligheder

Vil du lære spansk hurtigt og effektivt, kan du vælge et intensivt forløb med op til 32 undervisningstimer om ugen. Vil du have mere tid udenfor skolen til at rejse rundt og opleve kulturen og folket, kan du vælge et forløb med færre undervisningstimer og mere fritid. Du kan også vælge at fokusere dine studier på et specifikt emneområde såsom erhverv eller kunst og dermed udvikle et mere specialiseret ordforråd. Er du ude efter et diplom eller certifikat kan du tilmelde dig et eksamensforberedende kursus. Ja, vi har endda kurser i spansk, hvor du får praktikplads i en lokal virksomhed eller organisation.