GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 uhyggelige Netflix-serier du kan lære engelsk med denne Halloween

10 uhyggelige Netflix-serier du kan lære engelsk med denne Halloween

Hvem siger at det at studere ikke kan være sjovt? Lær engelsk, mens du hygger dig med de bedste Halloween shows på Netflix.

Du kan udvikle dine sprogkundskaber ved blot at se film og serier fra din sofa på et andet sprog. For ikke at nævne, at du har chancen for at høre og begynde at forstå accenter fra hele verdenen.

Så lad os uden videre krydre tingene op med 10 uhyggelige Netflix-serier for at hjælpe dig med at lære engelsk under Halloween. Vi har valgt en række forskellige shows for at tilfredsstille enhver mystisk trang, du måtte have - fra forskellige fortællinger om fjerne fantasilande til cringe gyserfilm.

1. Chilling Adventures of Sabrina

The Chilling Adventures of Sabrina er baseret på den kendte Archie tegneserie, som handler om en teenage heks der skal vælge mellem sin families hekse verden og sine venners menneskelige verden. Hvis du leder efter en fortryllende og hyggelig film, så er dette bestemt dit show!

2. Scooby-Doo

I denne klassiker modtager Mysteriebanden en invitation til Spooky Island. De opdager en forlystelsespark, der påvirker unge besøgende på meget mærkelige måder og indser hurtigt, at de ikke kan løse dette mysterium uden hinandens hjælp.

3. Stranger Things

I en lille by i staten Indiana, hvor alle kender alle, fører en mærkelig begivenhed til, at et barn forsvinder, og alt vender på hovedet - bogstaveligt talt. Mens de leder efter svar, opklarer den forsvundne drengs venner og familie en række ekstraordinære mysterier, der involvere hemmelige regerings eksperimenter, overnaturlige kræfter og en meget usædvanlig lille pige. Dette show er den perfekte krydsning mellem sci-fi og horror, og det inkluderer endda noget 70’er-slang.

4. Hotel Transylvania

I en verden, hvor monstre er mere bange for mennesker, end mennesker er for dem, driver vampyrkongen Dracula et hotel, der er sikkert for monstre over hele verden. Men da en dreng på en eller anden måde opdager hotellet går Dracula i overbeskyttende tilstand for at skjule ham for sin teenagedatter, Mavis. Det er en fjollet, men sjov film, der er perfekt at se på aftener, du bare vil slappe af og få et godt grin.

5. A Series of Unfortunate Events

Baseret på Lemony Snickets bøger fortæller A Series of Unfortunate Events historien om tre små børn efter at deres hjem brænder ned og dræber deres forældre. De er nu forældreløse og søger efter deres families hemmeligheder. Trioen arbejder på at holde sig selv og deres formue væk fra den skumle Olafs forfærdelige greb, mens han bevæger sig mellem forskellige værger. Netflix serien yder bøgerne retfærdighed i en virkelig binge-værdig serie, som du nemt kan afslutte på en dag.

6. Crimson Peak

Efter at have giftet sig med en mystisk britisk aristokrat flytter en ung dame ind i sit smuldrende og uhyggelige hjem og finder ud af at der er skjult uhyggelige hemmeligheder. Denne film handler mere om mystik og spænding end blod og den er perfekt til at øve en britisk accent.

7. Nightbooks

En ung dreng ved navn Alex bliver fanget af en heks. For at undgå døden fortæller han hende en skræmmende historie hver aften. Efter at han møder Yazmin, heksens tjener, må de to flygte fra hendes lejlighed til en magisk labyrint fyldt med forskellige farer - før heksen dræber dem begge. Det er en perfekt søndagsfilm fuld af skræmmende historier!

8. The Babysitter

Her har vi med en cringe-værdig komedie gyser om Cole og hans babysitter Bee. En dag bliver Cole i hemmelighed oppe efter sin sengetid for at opdage at Bee faktisk er en koldblodig morder, der selv er i kontakt med djævlen. Det er op til Cole at overleve natten og blive byens helt. Det er en cheesy men sjov film fyldt med masser af (falsk) blod.

9. American Horror Story

Dette er en gyser serie, hvor hver sæson fortæller en ny historie. American Horror Story er fuld af vendinger og er berømt for at forbinde fortalte historier med historiske begivenheder og steder, hvoraf nogle er baseret på sande begivenheder. Dette show er perfekt, hvis du leder efter noget skræmmende og ønsker at blive bedre til at følge med i komplicerede samtaler.

10. Corpse Bride

Selvfølgelig er ingen Halloween komplet uden Johnny Depp og Helena Bonham Carter. Mens der er mange gode valg her far Sweeney Todd til Edward Scissorhands, så er Corpse Bride en must-see klassiker af Tim Burton. Victor og Victoria foregår i slutningen af 1800-tallet i en victoriansk landsby og er et forlovet par. Lige efter bryllupsprøven farer Victor vild i skoven. Mens han praktiserer sine løfter, støder han ved et uheld ind i en død brud, der antager, at han har giftet sig med hende. Før han ved af det, befinder han sig i de dødes land og forsøger desperat at komme tilbage til Victoria. Det er et typisk trekantsdrama pakket ind i en uhyggelig, men sød historie. Åh og der er en sang med! Hvem elsker ikke det?

Vil du blive ved med at booste dine sprogkundskaber?Udforsk
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op