GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 #nofilter destinationer

10 #nofilter destinationer

Ah, det mægtige hashtag! For de af jer, der har levet under en sten i sidste 5 år (eller bare ikke bruger internettet), så er ‘#’ mere end bare en havelåge. Den bliver flittigt brugt på de sociale media til at organisere og hjælpe brugere med at finde specifikt indhold, og i en verden af hashtags, the #nofilter er en af de mest populære (der er indtil videre 172 millioner posts under dette hashtag). Når det bliver brugt i billede beskrivelsen, så betyder det at billedet er så tæt på at være perfekt, at det ikke behøver et filter.

Nå, for at hjælpe dig på vej mod en filter-løs verden, er her ti lettere usædvanlige steder der i sandhed har fortjent #nofilter (og helt bestemt rejsen værd).

1. NOTRE DAME DE NICE, NICE

Du kender nok til Quasimodo, og ved at han bor i Notre Dame de Paris, men Nice har også en, og den er mindst lige så flot! Denne gotisk-inspirerede katedral blev bygget for at gøre byen mere fransk, efter den kom tilbage til Frankrig fra Italien. Gotisk arkitektur var et kæmpe hit i 1800-tallets Frankrig, da det var stilikon_et_ for franske bygninger. Og derudover kunne jeg fortælle lange historier om, hvilke smukke billeder, du kan tage der om aftenen (ryk til siden Eiffeltårn!)

2. ISAR RIVER, MÜNCHEN

Floden går igennem byen Tyrol I Østrig og Bavaria i Tyskland. Den løber endda igennem München centrum, og er et populært sted til en dukkert eller til at slappe af efter skole eller arbejde. Enhver by der kan kombinere natur med byliv er et hit i min bog. Det er ikke kun en god måde at flygte fra storbyens hektiske liv, men det hjælper også med at mindske stress (ligesom dit smukke #nofilter) billede vil gøre det).

3. SLOTTET I GIBRALFARO, MALAGA

Dette slot kan findes i Malaga, Spanien, og er en af de sidste levninger fra byens islamistiske fortid. Slottet var oprindeligt et fyrtårn og militærbarak, og hvis du går #nofilter kan du fange essen af, hvordan det var før i tiden. Hvis du ikke er til slotte, så er det stadig et smukt sted, med en fantastisk udsigt udover byen og havet.

4. EL GUAPOTE, PLAYA TAMARINDO (COSTA RICA)

Denne jungle i Tamarindo, Costa Rica er en populær destination til at zipline igennem skovenes løvtag. Og eventyr har ikke brug filtre. Men hvis ziplining ikke lige er dig, så er masser af dyreliv, så som aber, og hvornår har aber brug for at ændre farve med Mayfair filteret? Svaret er aldrig.

5. AKIHABARA, TOKYO

Dette distrikt i Tokyo er navngivet efter en ildkontrollerende Gud efter byen blev brændt ned i 1869. Mange mennesker kender også byen som Akihabara Den Elektriske By efter byen efter Anden Verdenskrig blev et mekka, når man skulle elektroniske husholdningsartikler. I dag er byen kendt for at omfavne Otaku kulturen, en term der refererer til menneskers fængende interesser, som i dette tilfælde er manga og anime, Du kan finde masser af interessante rollespil at tage billeder af – det her sted giver Times Square kamp til stregen.

6. DEN SPANSKE TRAPPE, ROME

Beliggende i hjertet af Rom, findes der en trappe, der har inspireret poeter, kunstnere og drømmere i næsten 300 år. Behøver jeg sige mere?

7. HOUHAI, BEIJING

Når folk tænker på Beijing, så plejer de at tænke på smog og Den Kinesiske Mur. Men jeg lover dig, at der er så meget mere til denne kosmopolitiske by, og det inkluderer Houhai – den største af byens i alt tre søer. Husker du, at jeg sagde, at mine yndlingsbyer er dem med natur? Ja altså, du kan ikke finde meget natur her, men der er utallige restauranter og butikker, og hvis du vil have et pro-tip: lej en tandemcykel og cykel rundt om søen på den. #noregrets (og #nofilter, selvfølgelig).

8. OXFORD

Denne studie-by huser det ældste universitet i den engelsktalende verden. Det er er også Emma Watsons, eller Hermione Grangers, hjemby. Faktisk, hvis du er en Harry Potter fan, så er mange af scenerne fra de mange film filmet her – arkitekturen er en fryd for øjet… og dit kamera.

9. COMINO, MALTA

Hvis du skal besøge Malta, så sørg for, at du lægger vejen forbi øen Comino. Det mest bemærkelsesværdige sted her er Den Blå Lagune, men hvis du har lyst til at gå på opdagelse på resten af øen – der er under tre kilometer lang, og kun huser fire beboere – så kan du finde en masse steder, der ikke er overrendt af turister og krystalklart vand der er ideelt til at snorkling.  Det er intet under at instruktører bruger denne ø til film og TV serier så som The Court of Monte Cristo og Games of Thrones. #teamkhaleesi

10 .BO-KAAP, CAPE TOWN

Da briterne overtog Cape Town fra hollænderne, bragte de en bølge af positive ændringer med sig. Så som afskaffelsen af slaveri. De tidligere slaver, gik i gang med at opbygge et nyt samfund. Bo-Kapp, som var (og stadig er) karakteriseret af brostensbelagte gader og farverige huse. Det bliver ikke mere instagramvenligt end det!

Udforsk verden med EFLær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op