Programmer i Nice

Programmer i Nice
4.8
577
(577 bedømmelser)
4.8

Du kan forbedre dit fransk i Nice, med sprogundervisning af højeste klasse, kombineret med aktiviteter og fritid. Vi har kurser for alle aldre og niveauer. Du får masser af tid til at øve dit franske i Nice, på de mange caféer langs de solrige boulevarder, hvor du snakker med nye venner og de imødekommende lokale.

Programmer i Nice

Programmer i Nice

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Nice
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50 + år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: Frankrig
By: Nice

Nice

Oplev Middelhavs Frankrig ved at studere fransk i Nice. Med os kan du finde den rette kursus længde og passende intensitet, så du kan opnå dine mål i højde med din tidsplan. Uanset hvilket program du ønsker til at studere i Nice, vil vores kommunikationsfokuserede læringsmetoder hurtigt forbedre dine færdigheder. Når undervisningen er ovre vil Nices palmestrande, fiskerestauranter og franske rivieras levende atmosfære vente på dig med åbne arme. Førsteklasses shopping, kunstgallerier, museer og koncerter sørger for, at der er masser at lave i din fritid. Og bedst af det hele er at du vil opleve, at byens afslappende atmosfære gør det at lære fransk i Nice til en ren fornøjelse.

Nyd Nice udenfor klasseværelset

Du vil lære masser af fransk i Nice og have det sjovt samtidig. Vores kursusledere organiserer daglige aktiviteter, som hjælper dig med at lære byen at kende uden selv at skulle bruge masser af tid på planlægning. Segway ture er en sjov måde at finde vej rundt i byen og at lære om byens fascinerende historie på. Du kan også deltage i vandsport såsom sejlads, windsurfing eller prøve at dykning. Når du studerer fransk i Nice, kan du udforske en stor region på weekendsudflugter til nærliggende Cannes, St. tropez eller fængslende Paris. Disse aktiviteter er ikke kun sjove, men også en ideel måde, hvorpå du kan forbedre dine sprogfærdigheder, mens du lærer fransk i Nice.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.