VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Programmer i Oxford

Du vil opnå den højeste standard for dine sprog-færdigheder, ved at studere engelsk i Oxford. I denne lille studie-by vil du have ubegrænsede muligheder, for at øve hvad du lærer på kurset. Stille og sikker, er vores skole det bedste sted for dig at lære engelsk i Oxford, med andre studerende fra hele verden.

Programmer i Oxford
EF ACADEMY – <span>International Boarding Schools</span>

EF ACADEMY – International Boarding Schools

14 - 19 år
Studentereksamen i udlandet
Tag din studentereksamen på en af vores international privatskoler i Storbritannien eller USA.
Destination: England
By: Oxford
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Oxford
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Oxford
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Oxford
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Oxford
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
5 eller 10 måneder
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Oxford

Som studerende i Oxford bliver du en del af en lang og fornem tradition. Få universiteter i verden er så respekterede som University of Oxford. Det skaber et helt unikt akademisk miljø, der smitter af på hele byen. Vores skole er rummelig og lys og har udendørs områder, hvor du kan slappe af, når vejret er fint. I Oxford er det nemt at finde daglige lejligheder til at øve dit engelske. Byen er fyldt med barer, caféer og butikker langs brostensbelagte gader, og efter skoletid kan du deltage i aktiviteter og udflugter arrangeret af skolens personale. Dermed kan du ubesværet udforske både Oxford og andre områder af England såsom London, Liverpool og Stonehenge sammen med dine medstuderende alt i mens du tager dit engelske til det næste niveau.

En charmerende by

Du er svært ikke at holde af historiske og maleriske Oxford. Med smukke, gamle bygninger overalt er en gåtur ad byens brostensbelagte gader som at blive transporteret tilbage i tiden. Oxford er fuld af liv, og der er konstant masser at foretage sig. Du kan udforske universitetsområdet og gå i Margaret Thatchers, Stephen Hawkings og Oscar Wildes fodspor. Derefter kan du tage ind til byens centrum for en bid mad og shoppe i området omkring Cornmarket Street og Queen Street. Her finder du både mærkevarerbutikker og mindre, alternative foretninger. I Oxford vokser din sproglige selvtillid dag for dag - og måske du endda tillægger dig en accent, der vil imponere folk verden over samt dine venner derhjemme.