Programmer i Paris

Programmer i Paris
4.7
606
(606 bedømmelser)
4.7

Når du lærer fransk i Paris, vil du følge i fodsporene på århundreders kunstnere og studerende. Spadser rundt i Louvre i din fritid, eller besøg toppen af Eiffeltårnet for en udsigt over hele byen. Fortsæt traditionen med at lære fransk i Paris, ved at melde dig til et af vores programmer.

Programmer i Paris

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Frankrig
By: Paris
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: Frankrig
By: Paris

Paris

Studer fransk i Paris, og du vil nyde byen på måder, som de fleste besøgende ikke kan. Din underviser vil fokusere på kommunikationsevner, så du vil føle sig sikker ved at tale sproget undenfor klasseværelset. Når du studerer fransk i Paris, vil det være i små grupper, hvor du ikke går tabt i mængden. Efter undervisning og i weekenderne kan du tilbringe din tid i atmosfæriske cafeer, kendte museer og opleve den evigt levende atmosfære. Ligemeget hvor du tager hen, vil du være i stand til at tale på fransk. Dine sprogevner vil meget hurtigt forbedres, når du lærer fransk i Paris. Ligemeget om du er kommet for få uger eller flere måneder.

Lav fremskridt med dit franske

Når du studerer fransk i Paris, er du garanteret fremskridt. Hvis du starter programmet med franske basissprogevner, vil du forbedre dig til et højere niveau på maximum otte uger, hvis du deltager i al undervisning og laver dine lektioner. Nøglen til at få succes med at lære fransk i Paris er læringsmetoderne. Undervisningen fokuserer på kommunikation, rollespil og gruppeprojekter, så du vil tilbringe al din tid med at snakke og lytte fremfor at huske og øve ordforråd. Du vil uden tvivl forbedre dit fransk i Paris, og du vil blive mere flydende jo længere du bliver.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.