Sprogrejser til Seattle

Sprogrejser til Seattle
4.5
424
(424 bedømmelser)
4.5

Tag med på en af vores sprogrejser til Seattle og udforsk fødestedet for moderne rock'n'roll, mens du forbedrer dine engelske sprogevner. Du vil befinde dig nær smukke Puget Sound med endeløse muligheder for sejlsport. Vores sprogrejser til Seattle vil hjælpe dig med at tage dit engelske sprog til det næste niveau på ingen tid.

Sprogrejser til Seattle

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Seattle
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Seattle
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Seattle
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Seattle

Sprogrejser til Seattle

Tag med på en af vores sprogrejser til Seattle og oplev en af de hippeste byer i USA. Det var her Grunge-musikken opstod og blev gjort verdenskendt af lokale bands som Nirvana og Pearl Jam. Byen er stadig berømt (og berygtet) for sin musik-scene, specielt indenfor rock og hip-hop. Det var også i Seattle, den første Starbucks åbnede i 1971. På vores sprogrejser til Seattle kan du opleve byens nyskabende energi og, hvem ved, måske selv blive inspireret. Du kan også nøjes med en tur op i the Great Wheel – et enormt pariserhjul ved vandet – hvorfra du kan nyde byens imponerende skyline. Eller du kan opleve professionel sport på højste niveau – baseball, amerikansk fodbold, basketball, ja selv fodbold som vi forstår det. Desuden har byen tonsvis af kunstgallerier, museer og andre kulturelle attraktioner at byde på.

Skræddersyet undervisning

På vores sprogrejser til Seattle kan du helt sikkert finde et kursus, der passer dig – uanset dit niveau. Vi har intensive kurser til dig, der vil lære meget på kort tid og er indtstillet på at bruge mange timer hver dag på sprogundervisning. Til dig, der vil opleve mere af USA udenfor klasseværelset, har vi kurser med færre undervisningstimer. Du kan også bruge dit ophold her som forberedelse til en engelskeksamen derhjemme. Uanset hvilket kursus du vælger, er du sikker på at modtage førsteklasse undervisning af vores veluddannede undervisere, der give hver enkelt studerende individuel opmærksomhed. På vores sprogrejser til Seattle er du i gode hænder - på sprogskolen såvel som udenfor.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.