USA

Sprogrejser til Los Angeles

Sprogrejser til Los Angeles
4.6
448
(448 bedømmelser)
4.6

Kombinér sjov i solen, en stjernespækket by og engelskundervisning på højeste niveau på vores sprogrejser til Los Angeles, i det sydlige Californien. Der er så meget at se og lave i Los Angeles: du kan shoppe, gå til film-premiere, surfe eller slappe af i sandet. Alle vores sprogrejser til Los Angeles kombinerer engelskundervisning med masser af fantastiske aktiviteter.

Sprogrejser til Los Angeles

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Los Angeles
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Los Angeles

Sprogrejser til Los Angelses

Los Angeles er USA's næststørste by, og denne verdensklasse metropol kan i sandhed prale med at der er noget for alle. Fra solmættede strande til Hollywood, foregår der altid en masse i Los Angeles. Fra den mest trendy følger af moden til den mest afslappede strandgæst, alle føler sig godt hjemme i denne pulserende by. Vores sprogrejser til Los Angeles er lige så varierede som byen, og vi arrangerer aktiviteter udenfor klassen for en lang række af interesser, ligeså mangfoldige som LA selv. Uanset om du ønsker at fange en bølge, hike i bjergene, eller deltage ved en filmpremiere, kan du gøre det med vores sprogrejser til Los Angeles, og du vil gøre det hele på engelsk. Når du tager en sprogrejse til Los Angeles, er der heller ikke langt til Californiens andre spændende storbyer, så du får rigligt at opleve under dit ophold her. 

Fordele ved at studere i udlandet

Klasseundervisning er en vigtig komponent i at studere et sprog, men det er kun begyndelsen. Med sprogrejser til Los Angeles vil du leve det engelske sprog hver eneste dag, med mange varierede situationer, som du ikke kan kopiere i et klasselokale. Du vil navigere rundt i byen, ha' konverstaioner på gaden, og alt det er allerede inden du ankommer til dagens undervisning! Hvis du ønsker at blive en selvsikker engelsktaler, findes der intet bedre end at bruge tid i et engelsktalende miljø. Sprogrejser til Los Angeles kan skræddersyes, så de passer til dine unikke interesser og tidsplan.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.