Sprogrejser til New York

Sprogrejser til New York
4.6
540
(540 bedømmelser)
4.6

Gennem en sprogrejse til New York vil du opleve et af de mest indbydende steder i verden. Vores sprogrejse til New York har en god kombination af engelskundervisning med fokus på kommunikationsevner og specielle valgfag. Desuden tilbyder vi fantastiske aktiviteter hvor du kan udforske byen, samt rigeligt med fritid du kan tilbringe med dine nye venner fra hele verden.

Sprogrejser til New York

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: New York
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: New York
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: New York
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: New York
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USA
By: New York

Sprogrejse til New York

New York er måske verdens mest berømte by og mange siger, at hvis du kan klare dig her, kan du klare dig alle steder. Hvis du synes denne tempofyldte by er spændende, er der intet bedre end at tage på en sprogrejse til New York. Man kan tilbringe hele sit liv i New York og stadig opleve noget nyt hver dag. Vores engagerede undervisere ved dette, og vi tilbyder unikke kurser til alle med forskellige valgfag, masser af aktiviteter, og der er fritid, hvor du kan udforske denne utrolige by på egen hånd. Vores sprogrejse til New York er den bedste måde, hvorpå en seriøs studerende kan komme helt ind til hjertet af den engelsktalende verden.

At vælge det rette sted at bo

Hvis du er ivrig efter en sprogrejse til New York, men er i tvivl om, hvor du skal bo, så fortvivl ikke. Selvom New York har en af verdens mest konkurrencedygtige boligmarkeder, får du et udvalg af muligheder uden du behøver at stresse. Når du tager på vores sprogrejse til New York, kan du bo i en rar kollegiebolig, hvilket er en god base, mens du udforsker New York. Hvis du ønsker en kanon kulturel oplevelse, er en værtsfamilie det perfekte valg. Her kan du starte dagen med hjemmelavede måltider og bruge dit nylærte sprog, mens du kommunikerer med dine værter.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.