USA

Sprogrejser til Boston

Sprogrejser til Boston
4.1
418
(418 bedømmelser)
4.1

Tag på en af vores sprogrejser til Boston for at støve dit engelske sprog af og få venner fra alle verdens hjørner. Boston er et populært sted at lære engelsk på grund af byens gode akademiske ry. Du vil komme hjem fra vores sprogrejser til Boston med mange nye venner og dejlige minder for resten af livet.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Boston
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Boston
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Boston
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Boston

Sprogrejser til Boston

Boston er én af USA's ældste byer og har længe været kendt som et centrum for akademisk udmærkelse. Sprogrejser til Boston er en fantastisk måde for dig at drage fordel af denne lærde by, og gøre din forståelse for engelsk mere solid én gang for alle. Boston er kendt for sine kolde vintre og varme velkomster, og du og dine klassekammerater fra hele verden vil ikke ha' problemer med at få nye venner, på engelsk, rundt omkring i hele denne historiske by. Sprogrejser til Boston kan vare fra nogle få uger op til et helt år - det er helt op til dig! Vores erfarne undervisere er her for at hjælpe dig med at få mest muligt ud af den tid du har, både i og udenfor klasselokalet.

At finde ud af hvor du skal bo

Når du beslutter at tage med EF sprogrejser til Boston og har fundet det rette program for dig, er det næste spørgsmål hvor skal du bo? Vil du gerne bo sammen med medstuderende fra hele verden eller bo hos en lokal familie? Et værtsfamilieophold er en god måde at gøre din sprogrejse fuldstændig, da du vil bo hos en Boston-familie, som sikrer at du anvender dit engelsk fra morgenmadens første slurk appelsin-juice. Hvis du er på udkig efter noget lidt mere uafhængigt, er vores centralt placerede studenterbolig ren, moderne, og den perfekte base hvorfra du kan sætte tænderne i alt hvad Boston har at tilbyde, dag eller nat.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.