USA

Sprogrejser til Honolulu

Sprogrejser til Honolulu
4.7
407
(407 bedømmelser)
4.7

Tag på en af vores sprogrejser til Honolulu og opdag hvad der gør disse øbeboere så specielle. I løbet af vores sprogrejser til Honolulu vil du få en smag for den amerikanske og polynesiske kultur, øve dit engelske sprog hver dag og højst sandsynligt tilbringe mere tid på stranden end nogensinde før.

Sprogrejser til Honolulu

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Honolulu
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Honolulu

Sprogrejser til Honolulu

Honolulu: selve navnet emmer af en tropisk blanding af billeder og dagdrømme. Men sol, sand og surfing er kun en lille del af hvad sprogrejser til Honolulu har at tilbyde. På grænselandet, hvor USA møder Polynesien, er den kulturelle sammensmeltning, som foregår hver dag i Honolulu, enestående i verden. Du kan bruge din fritid på at hike dybt ind i Oahus ujævne indre, opleve Polynesiens oldgamle kulturer, eller bare shoppe i Waikiki. Så hvis du er seriøs med at gøre dit engelsk perfekt og din sol-tan det samme, er vores sprogrejser til Honolulu det perfekte valg.

Grunde til at studere i Honolulu

Hvis du har brug for flere grunde end den umiddelbare tiltrækning for sprogrejser til Honolulu, kan du være helt sikker på, at vores undervisere ikke hænger ud på stranden hele dagen. Vores engagement i at få dig til at tale engelsk er aldrig afslappet, uanset hvor godt vejret end er. På sprogrejser til Honolulu kan du forvente små klasser, individuel opmærksomhed og en studentergruppe fra hele verden. Du vil anvende teknologi og yderst interaktive metoder, til at tage din indlæring i egne hænder. Udenfor klassen vil du finde trendy natteliv, shopping i verdensklasse, fascinerende historie, et innovativt køkken, og fik vi nævnt stranden?

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.