USA

Sprogrejser til San Diego

Sprogrejser til San Diego
4.6
555
(555 bedømmelser)
4.6

Vi er ret overbeviste om, at der ikke er en bedre måde at lære engelsk end ved at tage på en af vores sprogrejser til San Diego. Denne sydlige californiske by har godt vejr året rundt, fantastiske strande og en unik mexicansk vibe, som du ikke finder andre steder. Kom og lev det californiske liv på vores sprogrejser til San Diego.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: San Diego
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: San Diego
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: San Diego

Sprogrejser til San Diego

På vores sprogrejser til San Diego har du det sjovt, mens du lære engelsk. Samme med studerende fra hele verden vil du opleve hurtige fremskridt, godt guidet af vores erfarne undervisere, der alle er uddannede i de nyeste og mest effektive undervisningsformer. Du har også adgang til vores førsteklasses sproglaboratorium, hvor du ved hjælp af moderne teknologi kan tage yderligere skridt hen mod et flydende engelsk. Og så er skolen centralt placeret, kun en kort gåtur fra både strand og forretninger. Tag på en af vores sprogrejser til San Diego, hvor du lærere engelsk, mens du nyder den tilbagelænede californiske livsstil.

Natur, kunst og kultur

Du kommer ikke til at kede dig på vores sprogrejser til San Diego. Her er masser af sol og skønne badestrande. Her er skove og smuk natur. Her er museer og god shopping. Du kan tage på vandretur i Balboa Park, et 5 km2 stort grønt område med en zoologisk have, afmærkede vandrestier og museer. Du kan tage i Sea World, Safari Park og Belmont forlystelsespark. I San Diego findes også et kunstmuseum, et naturhistorisk museum og et søfartsmuseum. Vi arrangerer udflugter rundt i byen og ture til nabobyerne i Sydcalifornien. Når du tager på en af vores sprogrejser til San Diego, er der er fuld fart på hele tiden.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.