England

Sprogrejser til Bristol

Sprogrejser til Bristol
4.6
423
(423 bedømmelser)
4.6

Sprogrejser til Bristol, på Englands Østkyst, er en fantastisk måde at blive mere fortrolig med at tale engelsk. Vores sprogrejser til Bristol kombinerer innovativ engelskundervisning, den nyeste teknologi og små klasser, for at få dig til at tale engelsk med selvtillid.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bristol
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bristol
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bristol

Sprogrejser til Bristol

På vores sprogrejser til Bristol finder du alt, hvad du behøver for at opfylde dine sproglige ambitioner. Vi har så mange forskellige kurser, at du ikke kan undgå at finde ét, der passer til dine behov. Vi tilbyder alt fra feriekolonier til forberedelseskurser til universitet – derhjemme eller i udlandet. Og vi er erfarne i at arbejde med folk på alle niveauer. Bristol er et ideelt sted for et sprogophold. Det er en livlig by med en central beliggenhed, så du nemt kan tage på udflugter til resten af Storbritannien. Vores sprogrejser til Bristol er ikke kun sprogskole. Her nyder vi også livet … hver eneste dag.

En engelsk totaloplevelse

På vores sprogrejser til Bristol lærer du mere end blot det engelske sprog. Du er omgivet af engelsk kultur, levevis og historie døgnet rundt. Det er en engelsk totaloplevelse, hvor alt foregår på engelsk. Du taler og hører engelsk i skolen, når du hænger ud med dine medstuderende fra hele verden, når du køber ind, og når du tager på sight-seeing i Bristol og resten af Storbritannien. På vores sprogrejser til Bristol lærer du sproget hurtigt og effektivt. Er du afsted på et længere studieforløb, kan du endda opnå at tale flydende engelsk, mens du er her!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.