Sprogrejser til Manchester

Sprogrejser til Manchester
4.6
416
(416 bedømmelser)
4.6

Kom til England med vores sprogrejser til Manchester, den største nordlige by i Storbritannien. Arbejd på dit engelsk, mens du hepper på Manchesters berømte sportsklubber, og nyder fantastisk arkitektur. Sprogrejser til Manchester vil efterlade dig med gode minder, om denne dynamiske by.

Sprogrejser til Manchester

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Manchester
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Manchester

Sprogrejser til Manchester

Vores sprogrejser til Manchester er ikke kun for folk, der vil tale flydende engelsk. Vi har kurser for folk på alle niveauer. Et studieophold i udlandet er en fantastisk effektiv måde at lære et andet sprog på. Da du er omgivet af sproget døgnet rundt, lærer du hele tiden. Både i og udenfor skolen. Du kan tage afsted på en af vores sprogrejser til Manchester året rundt, og vi har kurser af varierende længder og sværhedsgrad. Du lærer engelsk sammen med internationale studerende på samme niveau som dig, og sammen kan i udforske denne livlige, nordengelske by.

En engelsk totaloplevelse

Vores sprogrejser til Manchester er ikke som nogen anden uddannelse, du har oplevet. Faktisk føles det ikke som at gå i skole. Delvist fordi indlæringen netop ikke kun foregår i skolen. Vores sprogrejser til Manchester er en totaloplevelse, hvor du i bogstaveligste forstand blive nedsænket i den engelske virkelighed. Du hører og taler engelsk fra morgen til aften, dag efter dag. Derfor kommer sproget til dig naturligt og effektivt. Alle vores sprogrejser til Manchester er en omhyggelig tilrettelagt kombination af sprogundervisning på højeste niveau samt sociale aktiviteter og kulturelle udflugter. Dermed bliver du og dine medstuderende fra hele verden hurtigt klar til at chatte med de lokale!

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.