Sprogrejser til Brighton

Sprogrejser til Brighton
4.6
498
(498 bedømmelser)
4.6

Mens du bor på Englands Sydkyst, vil du finde ud af at sprogrejser til Brighton er én af de bedste måder at lære engelsk. Drik te, spil cricket, og se hvordan du i løbet af nogle få dage, vil blande dig med de lokale. Sprogrejser til Brighton er en fantastisk måde at lære engelsk.

Sprogrejser til Brighton

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Brighton
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Brighton
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Brighton
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Brighton

Sprogrejser til Brighton

Vore sprogrejser til Brighton kan være alt fra en to-ugers sommerlejr eller sprogferie til et etǻrigt uddannelsesforløb eller udvekslingsophold. Sammen med vores erfarne vejledere planlægger du dit eget forløb. Dermed er du garanteret sprogundervisning af højeste kvalitet - uanset hvilken af vores sprogrejser til Brighton du vælger. Alle vores kurser kombinerer undervisning, gruppeaktiviteter og kulturelle udflugter. På vores sprogrejser til Brighton får du det maksimale ud af din tid i England.

Solrig kystby

Er du på udkig efter et venligt og afslappet sted at lære engelsk? Så er vores sprogrejser til Brighton noget for dig. Denne solrige kystby byder på byliv uden den upersonlig fornemmelsen af en travl storby. Fra Brighton er der gode forbindelser med bus og tog til resten af Storbritannien. Skulle du få lyst til en weekendtur til London er du kun en time væk! Tag på en af vores sprogrejser til Brighton, hvor du kan slappe af på stranden, slentre ad charmerende brostensbelagte gader med interessante butikker og caféer og gi' den gas i byens natteliv, alt imens du lærer engelsk. Hvad kunne være bedre?

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.