Sprogrejser til Eastbourne

Sprogrejser til Eastbourne
4.4
433
(433 bedømmelser)
4.4

Sprogrejser til Eastbourne, er den perfekte blanding af by og hav. Det "solrigeste sted i Storbritannien" ligger en let togrejse fra London, og med kønne strande og enorme klinter tæt på, vil der være nok der holder dig beskæftiget. Alle vores sprogrejser til Eastbourne fokuserer på kommunikation, for hurtigt at få dig til at tale engelsk.

Sprogrejser til Eastbourne

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Eastbourne
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Eastbourne

Sprogrejser til Eastbourne

Alle vores sprogrejser til Eastbourne kan tilpasses, så de matcher dine individuelle mål - uanset om du drømmer om akademisk succes ved et britisk universitet, en højtflyvende karriere, eller blot ønsker at kunne begå dig på engelsk rundt om i verden. Vores sprogrejser til Eastbourne er en mulighed for at lære engelsk i en blomstrende badby ved den Engelske Kanal, et sted i England, hvor solen faktisk skinner meget. Du vil også møde folk fra verden. Du vælger selv sværhedsgraden af din undervisning, hvornår dit ophold starter og hvor længe det skal vare. Du vælger endda selv, hvordan du vil bo. Vi er klar til at planlægge din sprogrejse til Eastbourne sammen med dig!

Hvordan skal jeg bo i Eastbourne?

Det er vores mål, at du føler dig godt tilpas på vores sprogrejser til Eastbourne. Det er derfor, vi giver dig så mange valgmuligheder. Et af de mest grundlæggende er, hvor du skal bo. Du kan vælge en af vores værtsfamilier, som vil byde dig velkommen i deres hjem. Du spiser morgenmad og aftensmad med familien hver dag. Det er en fantastisk måde at få finpudset din accent og samtidig få en smagsprøve på autentisk engelske livsstil. Har du lyst til at være mere fri og uafhængig, kan du bo i en af vores studenterboliger sammen med dine medstuderende fra hele verden. Det er en ideel måde at få nye venner på. Tag på en af vores sprogrejser til Eastbourne, hvor du får det lige, som du vil have det.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.