Sprogrejser til Oxford

Sprogrejser til Oxford
4.9
442
(442 bedømmelser)
4.9

Sprogrejser til Oxford er det rette for dig, hvis du er en seriøs studerende, som ønsker at foretage et mærkbart fremskridt i engelsk. Med alt fra korte, intensive kurser til længere akademiske programmer, vil du finde et udvalg af sprogrejser til Oxford der passer til dine behov.

Sprogrejser til Oxford

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Oxford
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Oxford
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Oxford
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Oxford

Sprogrejser til Oxford

Når du melder dig til en af vores sprogrejser til Oxford, vil du tale engelsk hele dagen, hver dag, så du vil blive vænnet til det ordforråd, som er nødvendigt for at klare dagligdagen på engelsk. Uanset om du ønsker at lære engelsk for at kunne kommunikere når du rejser, eller du planlægger at studere på et engelsktalende universitet, så vil vores sprogrejser til Oxford hjælpe dig med at nå dine mål. Vi vil arbejde med at øge din selvtillid i at tale engelsk, fra at spørge om vej til at udtrykke dig selv professionelt i dit arbejde. Alle vores sprogrejser til Oxford anvender den seneste teknologi og innovative undervisningsmetoder, for at hjælpe dig med at indlære effektivt.

At vælge at studere i Oxford

Hvis du er seriøs omkring at lære engelsk, og du er interesseret i den tradition som Oxford repræsenterer, så er sprogrejser til Oxford den ideelle destination. Ligesindede studerende vil også være tiltrukket af Oxford, hvilket giver de studerende, en livlig og akademisk atmosfære. Vores programmer i Oxford favner bredt og tilbyder alt fra intensive akademiske eller professionelle studier på engelsk til kortere ferie ophold. Når du ikke er i klassen, så tag tiden til at leje en cykel og slut dig til de tusindvis af studerende, som cykler rundt i byen, eller tag en bådtur på floden om sommeren, sammen med hundredvis af studerende fra Oxford University. Sprogrejser til Oxford er langt mere end bare sproglektioner.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.