Sprogrejser til Bournemouth

Sprogrejser til Bournemouth
4.2
599
(599 bedømmelser)
4.2

At lære engelsk i England giver god mening, og sprogrejser til Bournemouth er lige måden at gøre det. Kom og slap af ved den Engelske Kanal nær Isle of Wight. Du vil se, at sprogrejser til Bournemouth vil få dig til at tale engelsk på ingen tid.

Sprogrejser til Bournemouth

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Bournemouth
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Bournemouth

Sprogrejser til Bournemouth

Vi tilbyder en bred vifte af forskellige sprogrejser til Bournemouth. Så kan du altid finde et, der passer til dine behov. Vi er erfarne i at arbejde med alle slags sprogstuderende – fra nybegynderen til den universitetsstuderende, der arbejder på at tale flydende engelsk. Mens du er her taler og hører du engelsk konstant, både i og udenfor skolen, og derfor gør du hurtige fremskridt på en naturlig måde - uanset hvilken af vores sprogrejser til Bournemouth du tager på. På et længere ophold kan du kombinere sprogstudier med en praktikplads i en engelsk virksomhed. Dermed får du både gode engelskkundskaber og værdifuld erhvervserfaring.

Værdifuld livserfaring

I dag kræver flere og flere arbejdsgivere, at du har gode engelskkundskaber. Hvis du har ambitioner om en lukrativ karriere i en moderne virksomhed, kan en af vores sprogrejser til Bournemouth få dit CV til at skille sig ud fra mængden. Ikke kun fordi det beviser dine gode engelskkundskaber, men også fordi du antyder, at du har en mere livserfaring og er mere selvstændig end de fleste af dine jævnalderende. På vores sprogrejser til Bournemouth tilbyder vi en lang række specialkurser. Du kan forberede dig til at studere ved universitetet - derhjemme eller i udlandet. Til dig, der arbejder i en international virksomhed, har vi et kursus i erhvervsengelsk. Du kan også forberede dig til en officiel eksamen i engelsk, såsom TOEFL. Efter en af vores sprogrejser til Bournemouth ser fremtiden lysere ud.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.