Engelsk

TOEFL

TOEFL testen (Test of English as a Foreign Language) er en standardiseret akademisk engelsktest, som primært bliver taget af studerende, der ansøger på universiteter i USA. TOEFL er også accepteret som bevis for ens engelskniveau af nogle universiteter uden for USA. 

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienFrankrigKoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF English Live

EF English Live

19+ år
Online
Lær engelsk på verdens største online skole. Adgang til lærerstyrede timer når som helst, på alle niveauer.
Destination: Studer online fra hele verden.

Hvad er TOEFL?

TOEFL er faktisk en serie af tests, hvor den mest populære er TOEFL iBT. Andre tests i TOEFL-serien er TOEFL PBT (Paper Based Test), TOEFL ITP (Institutional Testing Program), TOEFL Junior Standard, og TOEFL Junior Comprehensive. Disse andre former af TOEFL test er kun tilgængelige på specifikke destinationer, og kun tilgængelig for elever gennem deres skole.TOEFL iBT er sat sammen af fire dele – læse, lytte, tale og skrive. TOEFL testen er en lang og omhyggelig test (over 4 timer), der er designet til at vurdere om en elev er klar til at studere på et engelsktalende universitet. Mange elever bruger 3 til 6 måneder på at forberede sig til en TOEFL test, før de tager testen.

Bedømmelse

En TOEFL score, i den online version af testen, ligger på en skala fra 0 til 120 og er gyldig i 2 år. Scoren i den papirbaserede version er på en anden skala, men der er en officiel konverteringstabel for den test. En elev kan tage TOEFL testen så mange gange, de har lyst til, men ikke oftere end hver 12. dag. 

Ejerskab 

TOEFL test er et produkt af ETS, en amerikansk non-profit organisation, som også laver TOEIC, en anden standardiseret engelsktest målrettet mod virksomheder. 

TOEFL test forberedelse

De brede TOEFL forberedelsesstrategier er de samme som dem, du ville bruge til at forberede dig til enhver engelsktest. Disse kan indeholde alt det, du gør for at forbedre dit engelsk. Fordi TOEFL testen tester alle fire færdigheder, kan du starte med at fokusere på det, du har sværest ved. Hvis du er god til at læse engelsk, men kæmper med det skriftlige, skal du starte med at øve det. Hvis du ikke har noget problem med at tale engelsk, men kæmper med at forstå bestemte engelske accenter, skal du fokusere på lytteøvelser. Uanset hvilken færdighed, du fokuserer på, skal der regelmæssig øvelse og struktureret læsning til, for at forbedre din TOEFL score.

TOEFL prøvetests

At tage en TOEFL prøvetest kan give dig en fornemmelse af din nuværende score, så du ved, hvad du skal arbejde på. Mange mennesker starter med en prøvetest, uden nogen forberedelse, for så at vælge deres læsemetode derudfra. Du kan købe officielle TOEFL prøvetests fra ETS, dem der har lavet TOEFL. Det er de mest autentiske, men også de dyreste. Du kan også tage EF SET English Certificate Plus gratis, som vil give dig en ide om din TOEFL score, eller du kan købe en prøveforberedelsesbog, der har TOEFL prøvetests i, som du kan give dig selv en score ud fra.

I alle tilfælde er det vigtigt, at du tager din TOEFL prøvetest under de bedste omstændigheder. Sæt nok tid af til at færdiggøre den i én omgang, sid i et stille område uden forstyrrelser, og lad vær med at snyde. Husk, at prøvetesten ikke er lige så stressende som den ægte TOEFL test, som man tager et ukendt sted, så du scorer højst sandsynligt en bedre score i prøvetesten end i den rigtige.

TOEFL kurser

Der er også mere specifikke forberedelsesmetoder, hvis du har et ambitiøst mål. Mange studerende starter med at forberede sig til TOEFL testen alene, måske med en bog eller nogle prøvetests, og så tager de den rigtige TOEFL test. De, der er langt fra deres mål, beslutter sig derefter at tilmelde sig et kursus, når de ser deres TOEFL score. TOEFL testen er en svær, akademiskorienteret test, og et specifikt træningsprogram kan gøre en stor forskel.

Et godt TOEFL forberedelsesprogram inkluderer mange specifikke råd til, hvordan man forbereder sig til specifikke spørgsmålstyper, hvordan man tager tid på sig selv, notestrategier etc., ligesom én eller flere TOEFL prøvetests i et realistisk miljø. Undervisere på TOEFL forberedelseskurser har meget erfaring med testen, og de ved, hvordan du optimerer din score.

Der findes mange typer af TOEFL forberedelseskurser. De tre hovedtyper er TOEFL forberedelseskurser online, TOEFL forberedelseskurser på en skole tæt på, hvor du bor, og TOEFL forberedelseskurser i udlandet. Husk, at de fleste forberedelseskurser tager minimum 2 måneder, hvis ikke længere, og så meget tid er der brug for, for at de kan være effektive med at højne din TOEFL score. Du skal inkludere denne tid i din planlægning, når du skal lave universitetsansøgninger.

Hvordan kan EF hjælpe dig?

EF har en række TOEFL forberedelseskurser både online og i udlandet, men fleksible startdatoer og længde. Hvis du næsten er ved dit mål, kan du tilmelde dig et kortere kursus, mens dem med mere ambitiøse mål kan tilmelde sig et længere kursus. Læs mere om vores TOEFL forberedelseskurser i udlandet og vores TOEFL forberedelseskurser online.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.