IELTS

Der er mange måder at gribe forberedelsen til en IELTS test an på, og alle elevers situation er forskellige. Alt efter hvor dit nuværende niveau er, og hvilket IELTS resultat du sigter efter, kan du vælge din læsemetode for at få den korrekte form for IELTS forberedelse uden at spilde tiden.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

50+ år
2-24 uger
Brug tid på dig selv med vores sprogkurser i udlandet designet til voksne i alderen 50+. Deltag i varierede kurser og aktiviteter, der er skræddersyet dine interesser.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienFrankrigKoreaTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingapore
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USAEnglandMaltaSpanienCanadaFrankrigIrlandKoreaAustralienJapanTysklandItalienCosta RicaSydafrikaSingaporeNew Zealand
EF English Live

EF English Live

19+ år
Online
Lær engelsk på verdens største online skole. Adgang til lærerstyrede timer når som helst, på alle niveauer.
Destination: Studer online fra hele verden.

IELTS forberedelse

Mange strategier for IELTS forberedelse er de samme, du ville bruge til at forberede dig til enhver engelsktest. Alt du kan gøre for at forbedre dit engelsk, vil du vil have konkrete forbedringer, vil også forberede dig til en IELTS test. Fordi IELTS tester læse-, tale-, lytte- og skrivefærdigheder, skal du identificere, hvilke færdigheder du vil fokusere på først. Hvis du har problemer med at læse akademiske tekster på engelsk, skal du forbedre dit ordforråd og øve dig i at forstå den slags tekster. Hvis du har problemer med at tale engelsk, skal du finde en talemakker. Uanset hvilken færdighed du vil fokusere på, er regelmæssig øvelse den eneste måde at forbedre dit IELTS resultat markant på.  

IELTS prøvetests

At tage en IELTS prøvetest vil give dig din nuværende overordnede IELTS score, men også en score indenfor hver af de fire kategorier. Den opdelte score vil give dig en ide om, hvilke færdigheder du skal arbejde på, og din overordnede score vil fortælle dig, hvor meget arbejde du har tilbage.

Mange studerende starter med at tage en IELTS prøvetest først, uden nogen forberedelse, så når de får deres resultater, ved de, hvad de skal arbejde på. Du kan købe officielle bedømte IELTS prøvetests fra Cambridge English. Disse giver dig en fornemmelse af IELTS spørgsmålstyper og teststrukturen. Hvis du vil gøre det, skal du sørge for at købe IELTS prøvetesten der svarer til den type IELTS test, du vil tage – enten Academic eller General Training.

EF SET English Cerfiticate Plus

Du kan også tage EF SET English Cerfiticate Plus gratis, som er struktureret anderledes end IELTS testen, men giver en ide om din score i lytte- og læsedelen. Du kan også købe en forberedelsesbog, der har IELTS prøvetests i med svarerne til prøvespørgsmålene. Disse er mest brugbare til lytte- og læsedelen, selvom du også kan score dine egne skrivefærdigheder til en vis grad.

I alle tilfælde er det vigtigt, at du tager din TOEFL prøvetest under de bedste omstændigheder. Sæt nok tid af til at færdiggøre den i én omgang, sid i et stille område uden forstyrrelser, og lad vær med at snyde. Husk, at prøvetesten ikke er lige så stressende som den ægte TOEFL test, som man tager et ukendt sted, så du scorer højst sandsynligt en bedre score i prøvetesten end i den rigtige.

IELTS kurser

Der er også IELTS forberedelseskurser, hvis du har brug for en specifik score for dit visum eller universitetsansøgning. De er dyrere end at læse op selv (eller overhovedet ikke at læse op), men de er også mere effektive, hvis du vil hæve din IELTS score. Mange elever starter med at forberede sig til IELTS testen alene, måske med en bog eller online research, og så tager de testen og finder ud af, hvor svær den er. Et IELTS kursus kan gøre en kæmpe forskel i din parathed.

Et godt IELTS kursus vil indeholde detaljerede test-specifikke råd til, hvordan man griber forskellige spørgsmål an, hvordan du tager tid på dig selv, hvordan du strukturerer dine essays, og hvordan du tager noter i lyttedelen. Forberedelseskurser inkluderer ofte også en eller flere IELTS tests på tid sammen med en reel bedømmelse. Undervisere på IELTS kurser har masser erfaring med testen og kan hjælpe hver enkelt elev med at forbedre deres score.

Der findes mange typer af IELTS forberedelseskurser. De tre hovedkurser er IELTS forberedelseskurser online, IELTS forberedelseskurser på en skole tæt på, hvor du bor, og IELTS forberedelseskurser i udlandet. Husk, at de fleste IELTS kurser tager minimum 2-3 måneder. Et meget kortere kursus vil ikke være effektivt og hæve din IELTS score. Hvis du har brug for en specifik IELTS score for dit visum eller universitetsansøgning, planlæg derefter.

Hvordan kan EF hjælpe dig?

EF har intensive IELTS forberedelseskurser på flere destinationer, der starter på forskellige tidspunkter året rundt. Et IELTS forberedelseskursus vil give dig en masse IELTS øvelse, så vel som en solid generel engelsktræning. Læs mere om vores IELTS forberedelseskurser i udlandet.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.