GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Uddannelsesguiden for dig, der skal vælge din fremtid

Uddannelsesguiden for dig, der skal vælge din fremtid

Du er sikkert allerede blevet tippet af dine lærere til at besøge Uddannelsesguidens hjemmeside for at udforske dine uddannelsesmuligheder.

Når du står foran en (eller faktisk utallige!) krydsveje, kan det virke helt overvældende og måske en anelse uoverskueligt. Der findes et hav af hjemmesider og karrieremesser du kan besøge. Uddannelsesguiden er nok det bedste sted at starte for at få et overblik: her kan du både få praktiske oplysninger om optagelseskrav, ansøgningsprocedure og deadlines, og du kan lade dig inspirere af artikler og interviews med studerende og professionelle.

Er du interesseret i sprog og kultur? Under Uddannelsesguiden er der en selvstændig portal, Grib Verden, hvor du kan læse mere om mulighederne for at studere eller arbejde i udlandet, blandt andet med EF Education First.

Dét støtter vi op om i EF – vi er nemlig verdens største private uddannelsesorganisation og har en mission om at åbne dørene til verden gennem sprog. Det at møde nye kulturer, lære sprog og opleve nye steder vil udvide dine horistonter og gøre dig mere afklaret omkring dig selv og din fremtid. Du vil få værdifulde erfaringer og kompetencer, som du kan tage med dig videre i dit uddannelsesforløb.

Sallie var en af dem, som var i tvivl om hvilken vej, der var den rigtige. Efter et afslag på hvad hun troede var drømmestudiet, besluttede hun sig for at kaste sig ud i noget helt nyt: bo og studere 6 måneder i Nice med EF. Det gjorde hende afklaret om, hvilken vej hendes karriere skulle gå.

Sallie fortæller:

”Jeg begyndte at tænke over at læse Fransk på universitetet. Tidligere havde jeg presset mig selv i en bestemt retning frem for at vælge det, der faldt mig mest naturligt. De seks måneder i Nice har været fuldstændig afgørende for mit valg. Derudover har jeg lært mig selv bedre at kende ved at stå i uvante situationer og begå mig i en kultur, der er langt fra min egen”

Du kan læse mere om Sallies overvejelser og hendes studieår i udlandet her.

Uendelige muligheder for en global fremtid

EF har skoler i 50 forskellige lande, og vi tror på, at uanset hvor i livet du står, kan et sprogkursus i udlandet hjælpe dig godt på vej mod en global fremtid.

Vil du gerne ud og opleve verden inden du starter et studie hjemme i Danmark? Surfe og ligge på stranden mens du samler selvtillid og energi til at starte på en videregående uddannelse?

Vil du gerne lære et helt nyt sprog på intensivt niveau, så du kan søge job eller uddannelse i udlandet?

Du kan også supplere arbejde i udlandet med sprogundervisning og dermed slå flere fluer med et smæk. Der er stort set ingen grænser for, hvordan du kan skræddersy dit udlandsophold og forme din fremtid.

Personlige studievejledere

I EF har vi studievejledere, der ved alt om at bo og studere i udlandet. De har prøvet det på egen krop, og ved hvilke overvejelser der ligger bag, samt hvilke praktiske ting der skal på plads for at realisere dit udlandseventyr.

Har du brug for vejledning omkring studieår eller uddannelse i udlandet kan du kontakte vores vejledere på 3313 1600.

Drømmer du om at studere i udlandet?Lær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op