GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Sådan får du det meste ud af din tid derhjemme: Lær engelsk fra din sofa

Sådan får du det meste ud af din tid derhjemme: Lær engelsk fra din sofa

Lær engelsk derhjemme fra med EF! At leve i den digitale tidsalder har sine fordele – især når det kommer til at lære engelsk (og hunde videoer). Dagene hvor man skulle slæbe rundt på tunge bøger, fyldt med engelsk grammatik findes ikke længere. Nu kan du lære engelsk og forberede dig selv på din internationale fremtid uden at forlade din sofa – og det involverer ikke bøger og eksamener.

Vi har samlet en liste af underholdning og ubesværede måder, hvorpå du kan forbedre dine engelskfærdigheder fra de trygge rammer i din stue:

Lyt til gratis podcasts for at forbedre dine engelskfærdigheder hjemmefra

Lær engelsk derhjemme fra med podcast. Hvad er bedre end at ligge på din sofa med et par hovedtelefoner og lytte til dine favoritpodcasts? Det er op til dig at vælge emnet og så skal du lytte til dem på engelsk. Her er nogle fantastiske gratis engelske podcasts der kan hjælpe dig med at forbedre dine færdigheder – vælg en podcast ud fra vores top fem podcasts på engelsk.

Lær engelsk derhjemme med Netflix

Netflix er det bedste sted at forbedre dine engelskfærdigheder på den mest afslappede måde. Her er vores udvalg af de bedste serier til at lære engelsk på. Hvis du hellere vil lære et andet sprog så tag et kig på vores favorit spanske, tyske og franske Netflixserier.

Læs bøger på engelsk

Alle er nok på deres telefoner i disse dage, men der er noget helt unikt ved at sidde ned og læse en bog. Der er også noget virkelig effektivt ved at det, hvis du gerne vil blive bedre til engelsk. Det er nu, du skal finde de engelske klassiske bøger frem. Ved at læse en bog på dets originale sprog giver det dig muligheden for at se sproget fra en helt ny vinkel. Det vil samtidig udvide dit ordforråd. Her er vores top-10 bedste bøger til at lære engelsk.

Lær engelsk derhjemme med sange

Man siger altid, at det kan hjælpe en med at lære engelsk ved at synge med på sange. Men hvad nu hvis de personer som skrev teksterne, ikke er klar over på sprogets regler? Dit musikbibliotek kan være fyldt med grammatisk fejl og ordforbrydelser, som faktisk er gode nyheder. Vi har samlet nogle af de værste eksempler, man kan lave til de bedste øvelser, der kan hjælpe dig med at forbedre dit engelsk grundet dårlige tekster.

Lær nye ord hver dag

Sammen med udtale og grammatik er en af de største udfordringer for mange deres ordforråd. Prøv at udvide dit ordforråd ved at lære nye ord hver dag – og hvorfor ikke starte med vores praktiske lister. Læs om de smukkeste ord på engelsk eller om de ord som folk synes er sværest.

Der er ikke nogen bedre måde at øve udtalen på nogle af de svære engelske ord derhjemme med din familie eller venner, hvor man skal have fokus på ens accent

Rejs med EF ud i verden og lær et nyt sprog.Læs her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op