GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Når drømmen bliver til virkelighed

Når drømmen bliver til virkelighed

Tilbage i foråret 2014 stod Ulrikke Duus Christensen foran de enorme døre til University of Oxford i England og drømte sig væk i de imponerende omgivelser. Tre år er gået siden da og drømmen om Oxford har ikke sluppet taget i Ulrikke, tværtimod. For Ulrikke blev drømmen for nyligt til virkelighed, da hun vandt et gavekort på 5.000 kr. til en rejse med EF, og i sommeren 2018 pakker hun tasken og tager på sit livs eventyr i Oxford.

Lørdag den 2. september slog EF dørene op til EF See The World – en dag fyldt med inspirerende foredrag og snakke om studiedrømme og rejseeventyr. Ulrikke på 15 år var en af dagens gæster, hun kiggede forbi med sin mor, fordi hun var nysgerrig på at høre mere om mulighederne for at rejse til hendes drømmedestination Oxford i England.

Til EF See The World havde alle gæster mulighed for at deltage i en konkurrence om et gavekort på 5.000 kr. i tilskud til en rejse med EF. Ulrikke var den heldige vinder af konkurrencen, og nu lever drømmen om en sprogrejse til Oxford mere end nogensinde før. Faktisk rejser hun allerede til Oxford til næste sommer på tre ugers sprogkursus.

”Jeg glæder mig helt vildt til at opleve England og stemningen i Oxford. Jeg drømmer om en dag at læse på universitetet derovre, og den her tur kan måske give mig en lille forsmag på, hvordan studielivet er i Oxford” fortæller Ulrikke.

Ulrikke går i øjeblikket i 9. klasse og efter sommerferien 2018 drømmer hun om at starte på linien ’Global touch’ på Roskilde Katedralskole. På linien foregår meget af undervisningen på engelsk, og Ulrikke vil derfor bruge turen til Oxford på at dygtiggøre sig, så hun kan sikre sig et forspring, når hun skal søge ind på Kathedralskolen.
Vi krydser fingre for Ulrikke og håber at hun får den bedste tur til Oxford næste sommer ☺

Vidste du…

… at Oxford kaldes ”The city of dreaming spires” på grund af det gamle univeristets smukke harmoniske arkitektur fra middelalderen.

… at University of Oxford er verdens næstældste universitet og det ældste engelsksprogede universitet i verden.

Vil du vide mere om at studere i Oxford, så kan du læse om Albertes, Julies og Emmas  fantastiske sprogrejser og overvejelserne omkring at tage afsted.

Drømmer du om at tage på sprogrejse?Se vores destinationer
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op