GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Top 5 videokald apps til dine venner og dig

Top 5 videokald apps til dine venner og dig

Vi har lavet en liste over de bedste videokald apps. I denne tid er vi mange, som er hjemme hvor vi ikke kan se eller snakke med andre. Derfor har vi lavet en liste med de bedste videokald apps, som vil gøre det nemmere for dig at holde kontakten med dine venner, kollegaer og din familie.

Videokald apps

SnapChat

Mange har allerede app’en, men vidste du, at du kan lave en gruppe med dine venner og have et videokald sammen? Hvis du snakker med børn eller ældre mennesker over videokaldet kan det være sjovt at lege med de forskellige filtre som SnapChat har.

Teams

Teams er et rigtig godt værktøj til videokald, hvis der skal være mange mennesker med i kaldet. App’en kan downloades til computer, tablets og ens mobil. Det er en solid og god app, som er god til at håndterer mange mennesker i ét videokald.

House Party app’en

I den her app kan du invitere folk til dit eget House Party. Den har virkelig god videokvalitet og er rigtig sjov! Her kan du nemlig spille digitale spil med deltagerne i dit House Party. Det er en af de sjoveste videokald apps jeg kender. Her er nogle af spillene:

  • Draw Something

Vi spillede spillet ”Draw Something”, som går ud på, at man skal tegne ting som de andre deltagere så skal gætte.

  • Heads-up

Et andet spil vi har spillet en del er ”Heads-up”. Her får en person i kaldet en kendis/genstand klisteret i panden (som personen ikke selv kan se). Derefter skal de andre i jeres House Party prøve at forklare hvad det er og så skal personen gætte sig frem til svaret. Legen er på engelsk, så her kan du forbedre dit engelsk på samme tid. Når personen har gættet et kort, så får man et nyt i panden. Man kan skiftes om at have kort i panden.

Google Hangout

Den her app er rigtig populær til at skrive i eller til at lave videokald med. Du skal have en Google-konto/Gmail for at bruge den. App’en har rigtig god kvalitet.

FaceTime

FaceTime kan bruges af alle dem, som har et Apple produkt og en Facebook profil. Du kan lave en gruppe og ringe eller ringe til en enkelt person.

Held og lykke – jeg håber I kan lide vores apps!

Vil du ud og opleve verden med EF? Læs om vores rejser herLæs her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op