GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Vinderne af EF English Championship 2019 er…

Vinderne af EF English Championship 2019 er…

I fredags d. 5. april fik vi fundet vinderne af EF English Championship 2019! Eventet blev afholdt på KVUC i hjertet af København, hvor der både var et interessant rejseoplæg fra eventyrer Henrik Jeppesen, underholdning fra komiker Mikkel Rask og sjove quizzer.

Bedste folkeskoleklasse

Vindere af folkeskoleklassekategorien blev – for 4. år i træk (!) – 10. ICS – Skovlund Efterskole.

Hvordan kan de blive ved med at vinde? På skolen er fokus på engelskundervisning af højeste kvalitet. Siden 2002 har Skovlund Efterskole specialiseret sig i at undervise i Cambridge engelsk. En indsats, der tydeligvis har båret frugt, når de for fjerde år i træk vinder EF English Championship for folkeskoler. Det er forstander Hanne Gonzales selv, der står for engelskundervisningen i den vindende klasse.

Bedste folkeskoleelev

Vinderen i kategorien ‘Bedste folkeskoleelev’ blev Selma Bech-Thomsen fra 8.C på Frederikssund Private Realskole. Hun vandt en weekendtur til en valgfri destination i Europa for to samt en masse lækre gadgets og en Fjällraven rygsæk. Selma var meget glad for at have vundet, og det er første gang, en 8. klasseelev vinder denne kategori.

Bedste gymnasieklasse

2.E – Rybners Tekniske Gymnasium løb med titlen som den bedste gymnasieklasse. Klassen, der alene består af drenge, var utroligt glade for at vinde, og vil med garanti bruge præmiepengene på noget sjov og ballade for klassen.

Bedste gymnasieelev

Bedste gymnasieelev blev Jonathan Lind Kansaker fra 2.P på Københavns Mediegymnasium, som selv sagde, det var “helt vildt fantastisk” at vinde. Ligesom Selma, vandt han en weekendtur til en by i Europa for to samt en masse lækre gadgets og en Fjällraven rygsæk.

Vil du selv blive bedre til engelsk?Se mere her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op