GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Vinderne af EF English Championship 2019 skal findes!

Vinderne af EF English Championship 2019 skal findes!

I morgen d. 5. april kåres vinderen af EF English Championship 2019, hvor mere end 10.000 elever har deltaget om at være Danmarks bedste til engelsk. Den internationalt anerkendte EF SET test er baggrunden for kåringen, og vinderne vil blive hyldet til en præmieoverrækkelse i København.

Hvad er EF English Championship?

EF English Championship er en årlig tilbagevendende konkurrence, hvor Danmarks bedste klasser og elever kåres på baggrund af deres deltagelse i den verdensomspændende EF SET test. Omkring 10.000 danske elever har deltaget i testen, og på baggrund af en testscore fra 0-100 er Danmarks fem bedste folkeskoleklasser og fem bedste gymnasieklasser inviteret til en dag fyldt med aktiviteter, der hylder det engelske sprog og verdens forskellige kulturer.

Hvem er Danmarks bedste elev?

Kl. 15.30 finder vi vinderen af bedste elev og bedste klasse inden for både folkeskoler og gymnasier. I år er toppen besat af Brændgårdsskolen, Frederikssund Private Realskole, Kongevejens Skole, Skovlund Efterskole, KBH Mediegymnasium, Næstved Gymnasium og Rybners Tekniske Gymnasium – vi glæder os til at se, hvem vinderne bliver!

Bedømt ud fra internationalt anerkendte tests

Det er den international anerkendte EF SET (EF Standard English Test), der bruges til at kåre vinderne. Det er verdens første gratis standardiserede engelsktest, der giver en højkvalitetsvurdering af sprogkompetencer på tværs af modersmål og geografi. Testen er designet efter samme standarder som Cambridge English Exams, IELTS samt TOEFL og bruges af flere regeringer til at identificere sprogkompetencer blandt nationens studerende.

Mere end en test

EF English Championship bliver derfor så meget mere end bare endnu en test. Med det konkurrencemindede setup og fede præmier i sigte, byder dagen på en anderledes måde at udfordre eleverne på og motivere dem til at forbedre deres engelskkundskaber.

Skolekoordinator hos EF Danmark, Sofie Sørensen, har været ude og besøge landets skoler, og hun fortæller, hvordan EF’s besøg virker som et frisk pust i undervisningen ”Det er et frisk pust til undervisningen, da der kommer en person udefra med et højt niveau i engelsk, og deler ud af sine erfaringer, som starter en masse klassediskussion”.

Languages in a Globalized World

Selve eventet er mere end bare en præmieoverrækkelse. I år er temaet Languages in a Globalized World, og dagen byder på inspirerende oplæg fra eventyrer Henrik Jeppesen og stand up komiker Mikkel Rask. Udover denne underholdning vil der være kræs om eleverne og en masse sjove indslag. Og så får I ikke mere info!

Hvad er EF Education First?

EF Education First er verdens største private uddannelsesorganisation, der blev grundlagt i 1965 med visionen om at åbne verden gennem uddannelse, samt at nedbryde sproglige, kulturelle og sociale barrierer mellem mennesker. I dag har EF 500 skoler, og kontorer i mere end 50 lande. EF er den officielle sprogtræningsleverandør til vinter- og sommer OL. EF udgiver desuden den årlige EF English Proficiency Index, der er verdens mest omfattende rangering af engelskkundskaber.

Vil du selv tage EF SET testen?Tag testen her
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op