Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

Lailas drøm om at leve i Canada blev opfyldt med EF

Lailas drøm om at leve i Canada blev opfyldt med EF

Laila fra Qasigiannguit på Grønland havde drømt om at bo i Canada i over 10 år. Da hun endelig besluttede sig for at opfylde den, tog hun på et sprogophold med tre af hendes venner fra Grønland, hvor de boede på den canadiske ø Vancouver Island. Laila kom hjem mere selvsikker og rejselysten. Læs hendes historie her, og hvorfor hun elskede at bo i Canada.

Snescootere og grønlandsk natur

Laila på 21 år er født og opvokset i den grønlandske by Qasigiannguit, hvor hun bor med sine forældre. I hendes fritid bruger hun meget tid sammen med hendes familier og hygger med sine venner. Derudover elsker Laila at køre snescooter for at få en pause fra hverdagens stress midt ude i den grønlandske natur.

Vancouver Island dannede rammerne for Lailas Canada-eventyr

Laila havde drømt om at bo i Canada i over 10 år, da hun altid har været meget fascineret af det Nordamerikanske land. EF opfyldte hendes drøm med en sprogrejse til Vancouver Island, der ikke er meget større end Jylland. På øen kan du opleve den smukkeste natur, og har øen et ry for rigtig god mad.

Du finder Vancouver Island i det vestlige Canada, og den tilbyder både strand, naturområder og en storby, hvor der er gode shopping muligheder. Laila elskede, at øen kunne tilbyde så mange ting da det gav hende mange forskellige oplevelser på hendes rejse.

“Vancouver Island var helt fantastisk, og mine værtsfamilier var perfekte”

Laila fik en oplevelse for livet med hendes venner

Laila og hendes tre venner fra Grønland valgte at rejse med EF sammen, da de gerne ville blive bedre til engelsk. Laila vil gerne være turistguide eller engelsklærer i fremtiden, så hun synes at en rejse med EF var en god mulighed for at blive klar til disse jobs, da man snakker engelsk hele tiden på sin rejse.

Når Laila og hendes venner var i skole, havde de engelskundervisning i fire timer. Da de fik fri fra skolen udforskede de øen eller deltog i EFs aktiviteter, hvor der var arrangeret elevfester, filmaftener og meget andet sjovt. Her mødte hun andre elever, som også rejste med EF. Udover det nød Laila og hendes venner at slappe af oven på alle deres indtryk, tage en tur til shoppingcentret, se en film i biografen eller besøge diverse museums.

Mødte forskellige kulturer igennem værtsfamilier

Lailas rejse med EF til Canada var meget multikulturel, da hun boede hos tre værtsfamilier, som alle havde forskellige nationaliteter. Den første var fra Canada, den anden var fra Filippinerne og den tredje var fra Scotland. Laila udtaler ”Vancouver Island var helt fantastisk, og mine værtsfamilier var perfekte”, derudover var hun overrasket over, hvor hjælpsomme alle var, som gjorde hendes rejse endnu mere tryg.

Laila fortæller om, at det var virkelig fedt at møde så mange kulturer, da hun fik udvidet sin horisont for verden, selvom hun kun var i ét land. Derudover fik Laila mange nye venner, der kom fra hele verden, som hun stadig har kontakt med efter hun er vendt hjem til Grønland.

Mere selvsikker og en større rejselyst

Efter Laila kom hjem fra Grønland, kunne hun mærke at hun var meget mere selvsikker i Engelsk. Hun kom hjem med en større glæde for livet og havde lyst til at rejse endnu mere. Hjemme på Lailas værelse kan du finde hendes engelske bøger, et flag hvor hendes nye venner har skrevet en hilsen på og en dagbog der rummer hendes tanker fra hendes rejse i Canada.

Vil du også opleve Canada? Rejs med EF og gør ligesom Laila. Læs her

Del denne artikel

Seneste artikler fra Livet som studerende