Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

Derfor skal du lære engelsk i Canada

Derfor

Canada har længe haltet efter andre destinationer, når det kommer til at lære engelsk (vi kigger på dig, USA og Australien!). Canada er dog et land, der fortjener at ligge i toppen af listen over steder, man kan lære engelsk. Hvorfor, spørger du? Her kan du se, hvorfor du skal lære engelsk i Canada.

Flere veje

Vil du gerne studere på et engelsktalende universitet? Succesfulde dimittender fra vores eksamensforberedende kurser er garanteret adgang hos internationale partnerinstitutioner, inklusiv dem i Canada. Her er videregående uddannelse akademisk stringent, internationalt anerkendt og ledet af undervisere i verdensklasse.

Hvis du som elev derimod er på udkig efter arbejdserfaring (i stedet for at studere på en videregående uddannelse), kan du finde muligheder gennem Working Holiday partnerprogrammet – bare tjek, om dit land har en aftale med Canada.

Det gode liv

Canada er et trygt og stabilt land, og ligger på 6. pladsen over de sikreste lande at bo i på The Global Peace Index. Store byer som Vancouver, Toronto og Montreal er også blandt de 50 bedste studiedestinationer i verden i en evaluering, der kigger på overkommelighed, positiv opfattelse blandt fremtidige arbejdsgivere og programdiversitet.

Generelt har Canada en høj ”quality of life” med leveomkostninger, der ligger lavere end i andre eftertragtede studiebyer – inklusiv USA og Storbritannien.

Nyd de fire sæsoner

Canadas fire sæsoner er som taget direkte ud af en børnebog, og er særlig skøn for studerende fra den sydlige halvkugle, som ikke oplever store sæsonskift i deres hjemland.

Når du er i Canada, vil du opleve varme somre, lange dage med picnics, sightseeing, vandreture og svømning. Det kalejdoskopiske efterår bringer sprød luft, lilla, gule og orange blade med sig. Vinteren, selvom den er kold, fascinerer den med glimtende, isende vejr og sportsgrene som skøjteløb, skiløb, kælkning og løb på snesko.

Forår er sæsonen for høstning af ahornsaft, og er derfor fuld af festivaler og mulighed for at smage vidunderet, der er den ægte canadiske ahornsirup.

Naturlig pragt

Med 347 hektar skov (som udgør 9% af hele verdens skovareal), er en kæmpe procentdel af Canada ubeboet, hvilket efterlader uberørte skove og bjergregioner, der blomstrer med søer, vådområder og planteliv.

Mens du studerer i Canada, skal du sørge for at bruge ferien og weekenderne på at udforske så meget som muligt: skiløb, vandreture, fisketure, kayakroning, mountainbiking, se på hvaler eller ride på heste.

The Rocky Mountains, Nordlyset, 47 nationalparker og Niagara Falls er andre muligheder for at udfylde din tid i Canada.

Kultur og sport i vid udstrækning

Måske er udendørs aktiviteter ikke lige noget for dig? Du vil stadig elske Canada. De lokale elsker at have det sjovt, og mængden af kulturelle- og madfestivaler i hele landet – takket være landets lange historie med migration – er et bevis på dette.

Vancouver holder aldrig op med at fejre (tænk på teater, børnekunst og forfatterfestivaler), mens Quebec altid er frisk på at fremvise sin franske kunst og kultur.

Toronto er imidlertid spredt over 140 mindeværdige nabolag, fulde af underholdning og kulturelle events.

Tilføj hertil et mix af fart og is, som er canadisk hockey (glem ikke at vælge dit hold!), og du vil aldrig løbe tør for mulige oplevelser.

Og fik vi nævnt de venlige lokale med den mest charmerende, afslappende accent? Ja, det er endnu en grund.

Lær engelsk i Canada med os (du vil få dit livs oplevelse, det lover vi)Læs mere

Lær et ud af 12 sprog i over 50 af de fedeste byer

Learn more