GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Den stille side af Los Angeles: 5 steder, der hjælper dig med at sætte tempoet ned

Den stille side af Los Angeles: 5 steder, der hjælper dig med at sætte tempoet ned

En af de største fordele ved at bo i Los Angeles er muligheden for konstant spænding. Du er altid kun et par gader væk fra noget fantastisk at se eller lave. Men nogle gange kan det være rart med en lille pause for at undslippe LA's travlhed.

Byen byder faktisk på et væld af tilflugtssteder - man skal bare vide, hvor man skal lede! Vi har samlet fem stille oaser i Los Angeles, som er perfekte til at slappe af og genoplade batterierne. Planlæg en lille flugt fra en af verdens mest livlige byer, uden faktisk at forlade den!

1. Huntington bibliotek, kunstmuseum og botanisk have

Tag dig tid til at stoppe op og dufte til blomsterne i dette store puslespil af botaniske haver, som nok er det mest vidunderlige i hele regionen. Den er inddelt i forskellige temaer og omfatter en ørkenhave (den her er til alle jer, der elsker kaktusser og sukkulenter), en junglehave og en japansk have. Både haverne og resten af dette fantastiske forskningscenter er bedst at nærme sig i slowmotion. God fornøjelse!

2. Los Angeles County Arboretum & Botanisk Have

Påfugle er de ikoniske symboler - og uofficielle vogtere - af dette 127 hektar store naturlige og historiske vidunder. Her kan du møde sjældne og truede plantearter fra hele verden, fodre ænder og gæs (haven er også et dyrereservat), spadsere gennem smukke skove og vandfald og vandre rundt på adskillige fredelige stier. Du kan også vælge at udforske haven med sporvogn - det er endnu mere afslappende.

3. Thien Hau-templet

Fred og ro vil du helt sikkert finde i det magiske Thien Hau (Chua Ba Thien Hau på vietnamesisk eller Tian Hou Gong på kinesisk), et farverigt tempel dedikeret til Mazu, den taoistiske havgudinde. Thien Hau-templet er et kulturelt og spirituelt sted. Dets fortryllende ydre med drager og smukt udformede søjler skiller sig ud midt i boligjunglen i Los Angeles China Town.

4. Central Library

Så du har fået en bogtrang. Lyder et udvalg på over ti millioner bøger tiltalende? Central Library ligger mellem de skyhøje bygninger i Downtown LA og er en kunst- og arkitekturperle fra 20'erne og det tredjestørste centralbibliotek i USA. Mor dig med at lede efter de karakteristiske sfinkser, se på den finurlige lysekrone med stjernetegn, eller bare fortab dig i en rigtig god bog.

5. Marvin Braude cykelsti (også kendt som The Strand)

En af de mest behagelige måder at udforske LA og dens vidunderlige kystlinje på er selvfølgelig på cykel. Cykelstien ved stranden, kendt som "The Strand", forbinder mange af LA's bedste strande via en 22 km lang flad, asfalteret sti. Den er populær blandt både cyklister, joggere og rulleskøjteløbere. Hop på cyklen, og lad de gode tider rulle (bogstaveligt talt)! Der er garanti for fantastiske udsigter og lange strækninger med varmt sand.

Begynd at udforske Los AngelesLær Mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op