GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 skjulte perler i Los Angeles

10 skjulte perler i Los Angeles

Los Angeles er fuld af ikoniske steder; fra Hollywood skiltet og Griffith Observatoriet højt oppe på bakkerne til Hollywood Walk of Fame i byen og Venice Beach ved havet. Men der er langt mere ved at bo i LA end at spotte berømte vartegn. Her er nogle af vores yndlings skjulte steder, der hjælper dig med at udforske Englenes By som en lokal.

1. Nyd de hemmelige strande

LA er en stor metropol ud til kysten med masser af fine strande at vælge imellem. I Malibu er Escondido og Carbon strande ofte mere stilfæridge end andre, da de overses af palæer i milliardklassen og ligner private strande (men det er de ikke!). Victoria Beach lige syd for den populære Laguna Beach og Sunset Beach i Orange County er også gode muligheder.

2. Vandreture til skjulte bugter

Gemt væk bag Rancho Palos Verdes findes Sacred Cove, der er velsignet med naturlig skønhed og overset af nogle af Californiens dramatiske gyldne klipper. Tag på vandring langs Abalone Cove Shoreline Trail og nyd kystnære udsigter, før du går ned i bugten, hvor en lille stenet strand er omgivet af utrolige klippeformationer og tidevands bassiner.

3. Tag en tur til Den Sidste Boghandel

Kalder alle bogorme, ivrige læsere og musikelskere. Californiens største nye og brugte boghandel er et finurligt og uendeligt (i det mindste føles det sådan) vidunderland af tætpakkede hylder, der fejrer litterære kreationer af enhver genre. Derudover er der endda en pladebutik og tegneseriebutik, så der er noget for enhver smag.

4. Besøg Mosaic Tile House

Dette bonkers hus og have er helt dækket af farvestrålende mosaikfliser. Det er åbent for besøgende på lørdage og Mosaic Tile House vil uden tvivl lade dig føle dig inspireret og energisk. Hvem vidste, at et hjem kunne have SÅ meget personlighed? Find denne excentriske, stadig voksende kunstinstallation gemt i en Venice forstad.

5. Tag det roligt ved Self-Realization Fellowship Lake Shrine Temple

På Sunset Boulevard, nogle få kilometer fra Santa Monica, er der en skjult rolig oase. På det åndelige og indbydende selvrealiserings fællesskab finder du et smukt tempel med udsigt over en fredelig park med ænder, der ligger i 10 hektar frodige haver komplet med græsklædte områder til afslapning eller yoga. Det er gratis at besøge stedet, men du skal bestille på forhånd.

6. Fang en bølge

Palos Verdes, også nogle gange kaldt Bluff Cove, er en af regionens bedste lavmælte surf pletter. Kystlinjen er stenet og selve stranden er ikke et bredt sandrum, så surfere behøver ofte ikke at dele pladsen med mange strandgæster. Der er tre surf pletter i bugten med forskellige pauser, og der er ensartede bølger, der passer til alle i evner året rundt.

7. Tag en svømmetur

Søg ind mod landet for at køle af med en dukkert i en af LAs naturlige ferskvands svømmeplads. Cooper Canyon Falls har en fantastisk pool, som du kan vandre til gennem smukke bjergfyr skove, og i Los Angeles National har Switzer Falls svømmebassiner med indbydende vand. Der er også en stor swimmingpool i Malibu Creek State Park.

8. Besøg cupcake automat

Spredt rundt i LA er flere lyserøde vægge, der giver dig mulighed for at købe en cupcake - som straks leveres gennem en luge i væggen - uden at skulle tale med en rigtig person eller gå ind i en butik. Der er tre Sprinkles Cupcake automater i LA; Der er en på Hollywood Boulevard, en i Indkøbscentret Beverly Center og en på Santa Monica Boulevard.

9. Gå rundt om kanalerne

Venedig Canal Historic District blev designet med den italienske by Venedig i tankerne. Den Californiske forstad er ikke bygget på øer, men den har et lille fredelig netværk af kanaler, omgivet af smukke huse og forbundet med finurlige broer. Det er et charmerende sted at udforske med masser af fotomuligheder.

10. Besøg Hollywood Forever Cemetery

Lad dig ikke afskrække af ordet Kirkegård; dette er et must - besøg. Du kan tage ture gennem de dramatiske grunde, hvor mange af Hollywoods grundlæggere er begravet, eller du kan deltage i en af deres filmvisninger eller musikalske begivenheder - i ægte Hollywood-stil er dette også et blomstrende kulturelt begivenhed center.

Lær Los Angeles at kendeUdforsk
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op