GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

5 ekslusive rejsetips til magiske Malta

5 ekslusive rejsetips til magiske Malta

Malta er fyldt med sol, strand og skønne restauranter. Nævnte jeg sol? Om sommeren kan det blive en smule turistet, derfor får du brug for nogle skræddersyede rejsetips, som vil gøre din ferie helt uforglemmelig (også på instagram, selvfølgelig!). Her er min liste over eksklusive oplevelser på Malta.

1. Kaffepause på et palads

Der er ikke noget som en afslappende eftermiddags-te eller -kaffe med vennerne. Især på en smuk solskinssøndag. Vi parkerede udenfor sognebyen Naxxar (en landsby i Maltas centrum) og gik gennem de store og majestætiske viktorianske døre på Palazzo Parisio. Smukke bougainvillea-træer bevæger sig i en mild brise (dette er november på Malta venner!) Vi hyggede os med jasmin-te, små sandwiches og en god hovedret. Fire timer og utallige kopper te senere, var vi klar til en lille gåtur i paladsets smukke og blomstrende have.

2. Mdina gåtur

Mdina var den første hovedstad for Malta, men hovedstaden blev efterfølgende flyttet til Valletta. Gaderne er meget små og smalle – derfor opfordrer man af historiske grunde til at besøgende skal være helt stille. Men der er også en anden grund til at være tavs mens du besøger Mdina – de lækre kager serveret på de mange caféer i den gamle by. Kagerne vil holde din mund travl med alt andet end at snakke!

3. Sejltur på Middelhavet

Malta er solrigt 300 dage om året, og på de dage er der er ikke noget bedre end at nyde vejret på en yacht. Lej en yatch for en dag sammen med dine venner og tag til Munxar Bay, som har det klareste hav og smukkeste kalkstensklipper. Derudover har du mulighed for at møde delfiner på vejen.

4. Tico Tico Bar i Valletta

Strait Street i Valletta ligger en af mine favoritbarer, Tico-Tico. Baren har en livlig atmosfære, lækre snacks og en meget afslappende stemning. Den har også bevaret en dejlig old-school flair, som minder mere om en romantisk sømand-møder-kvinde stemning.

5. Ramla Bay

Ramla Bay på Gozo er også en af mine favoritter. Her findes smukke gyldenrøde strande, naturlige klitter, masser af småsten og en charmende statue af Den Hellige Maria midt i det hele. Det azurblå hav skader nu heller ikke! Fun fact: Småstenene er faktisk ikke naturlige, men er en del af en gammel mur, som blev brugt til at beskytte bugten fra pirater, der forsøgte at lægge anker i bugten.

Hvis din næste rejse skal byde på ekstraordinære oplevelser, håber jeg, du kan bruge mine eksklusive rejsetips til mit smukke hjem i middelhavet. God fornøjelse!

Udforsk magiske Malta med EF!Læs mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op