Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
Menu

10 grunde til at elske Santa Barbara

10 grunde til at elske Santa Barbara

Fantastisk landskab, en afslappet lokalbefolkning, og en positiv stemning – Santa Barbara er et af de mest elskede steder i det sydlige Californien og med god grund. Byen tilbyder en plads på forreste række ud mod havet uden store folkemængder, som nogle af de andre SoCal byer tiltrækker og stedet er fyldt med hyggelig landsbystemning selvom der også er en masse action i området.

1. Sol året rundt

En af de største gevinster ved at bo i det sydlige Californien er, at der er Solskin året rundt! Og Santa Barbara er praktisk talt et pragteksempel på et solrigt paradis. Hvis du har boet steder med en hård vinter, vil du helt sikkert sætte pris på dette.

2. Havudsigt

Som enhver Instaegram influencer ville sige – beliggenheden er altafgørende. Og denne beliggenhed giver det perfekte udsyn til Stillehavet. Vil du gerne surfe på bølgerne eller dykke, så kan du være i vandet indenfor 20 minutter. Men du behøver ikke at opholde dig i vandet for at nyde det. En udsigt som den i Santa Barbara skaber den perfekte baggrund for fester, picnics eller en hyggelig køretur langs kysten.

3. Forlystelsesparker

Noget af det bedste ved det sydlige Californien er byens kærlighed for finurlige forlystelsesparker. De er en ikonisk del af den californiske kultur,og Santa Barbara bringer dig dermed tættere på, hvor det sker. Planlæg dit perfekte Disney eventyr eller tag på en tur rundt i Universal Studios. Det er kun en time fra Six Flags Magic Mountain og kun to timer fra Knott’s Berry Farm. Og hvis du ønsker det til en weekend, så tag ud til San Diego for at se SeaWorld eller deres berømte zoologiske have.

4. SoCal Slang

Den californiske accent er iblandt de mest genkendelige accenter i USA. Du hører den hele tiden i tv shows og alt det californiske slang, som følger med dette. For eksempel; “I don’t ever say I’m excited about something – I say I’m stoked. You’re not doing well under pressure, you’re coming through in the clutch. And I’m tryna do something over here, not trying to.” Efter en uge eller to, vil selv du tale som en af de lokale

5. Weekend getaway

Imens dem, som kommer fra L.A. måske er taget på en weekendtur til Santa Barbara for at slappe af, kan lokale fra Santa Barbara tage på weekendture hvor som helst i Californien – hvortil de vil, når de vil.” Blot to timer fra Los Angeles, viser Californien sig fra sin bedste side. Santa Barbara ligger samme distance fra San Fransisco som fra Las Vegas, så der er rig mulighed for at tage på masser af fantastiske weekendture!

6. Venlig og ubekymret lokalbefolkning

Folk fra Santa Barbara er så venlige og cool, at du vil overveje, om du i al hemmelighed har hørt til dér hele tiden. Du har den typiske afslappede surfer stemning over dig og en følelse af lethed. De lokale fokuserer på at leve et sundt og ubekymret liv, og denne positive tankegang kan ses i stort set alt.

7. Smage fra Vestkysten

Hvordan kan vi undgå at tale om mad, når vi befinder os et sted hvor den berømte kok Julia Child tilbragte hendes senere år? Som en af det mest anerkendte kokke i USA, var hendes tilstedeværelse i lokalområdet meget beundringsværdig, og hun brugte sin omtale til at fremhæve sine yndlings lokale restauranter. De fleste af dem var de uforglemmelige mexikanske steder på Milpas Street.

8. Landsbystemning

Santa Barbara er nemt en af de mere kendte destinationer i den gyldne stat, men den formår stadig at virke rar og indbydende, selv for tourister. Imens byen ikke har den samme popkultur fanfare omrking sig som den San Francisco eller Los Angeles har, føles den mere oprigtig.

9. Kærlighed til arkitektur

Hvis du på nogen måde er ligesom jeg, søger dine øjne konstant efter arkitektur og infrastruktur i området, og bygningerne i Santa Barbara skuffer dig ikke. Grundigt vedligeholdte haver og spansk koloniale designs definerer områdets perfekte æstetik.

10. Velkommen til Funk Zonen

Hvis du leder efter noget sjovt at lave i weekenden, så tag over til Santa Barbaras mest hippe nabolag. The Funk Zone er hjem for gallerier, butikker, vinsmagning og trendy caféer. Lige meget hvor du kigger hen, er der noget cool at opleve.

 

Studér engelsk med os i Santa BarbaraLæs mere

Del denne artikel

Seneste artikler fra Rejser