Australien

Sprogskole i Brisbane

Sprogskole i Brisbane
4.8
500
(500 bedømmelser)
4.8

Der er noget helt unikt ved at rejse til et nyt kontinent. Hvis du tager på vores sprogskole i Brisbane, kan du kombinere en tur til Australien med førsterangs engelskundervisning i et miljø, hvor alting er udviklet for at forbedre dine sprogevner. Kig på vores sprogskole i Brisbane og se om det er noget for netop dig.

Sprogskole i Brisbane

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Australien
By: Brisbane
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Australien
By: Brisbane

Sprogskole i Brisbane

På vores sprogskole i Brisbane kan du lære engelsk, mens du nyder solen og det varme klima. Da vi har en lang liste af forskellige kurser at vælge mellem, kan du tilpasse dine studier dine individuelle mål og ambitioner. Har du brug for at forberede dig til et år ved et australsk universitet? Har du ambitioner om en bestemt karrierer, der kræver gode engelskkundskaber? Har du “bare” lyst til at bo et år i udlandet og lære engelsk samtidig? Uanset hvad dine ambitioner og mål er, kan et ophold på vores sprogskole i Brisbane hjælpe dig med at bane vejen. Husk blot at give dig selv tid til at opleve denne dejlige by og dette spændende land.

Aktiviteter udenfor klasseværelset

Når du tager på vores sprogskole i Brisbane, bør du give dig selv tid til at udforske byen og resten af Australien. Du kan enten gå på opdagelse på egen hånd eller deltage i de aktiviteter, vi arrangerer, sammen med dine medstuderende fra hele verden: fester, sport, shoppingture og sight-seeing. I weekenden kan du tager til Sydney eller Melbourne. Eller lære at surfe. Eller snorkle eller scuba-dykke ved the Great Barrier Reef – et af verdens største og smukkeste koralrev. På sprogskole i Brisbane er der hele tiden noget at foretage sig.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.