Sprogkursus i Manchester

Sprogkursus i Manchester
4.9
589
(589 bedømmelser)
4.9

At tage et sprogkursus i Manchester er den perfekte måde at forbedre dine færdigheder i engelsk, mens du lærer en af Storbritanniens største byer at kende. Manchester har så meget at tilbyde studerende, fra den berømte musikscene til Manchester United Football Club. Vores sprogkursus i Manchester kan skræddersyes, så det passer til din tidsplan.

Sprogkursus i Manchester

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Manchester
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Manchester

Sprogkursus i Manchester

Vil du lære engelsk og opleve Storbritannien på samme tid? Så er et sprogkursus i Manchster et godt valg. Manchester er måske ikke det oplagte valg for udenlandske studerende, men det er til gengæld et populært valg som studieby blandt briterne selv. Derfor er det et godt sted at få en fornemmelse for engelsk studieliv. Vi har et sprogkursus i Manchester, der passer til sproglige ambitioner – uanset om du er på udkig efter en kortere sprogferie eller et år som udvekslingsstudent. I din fritid kan du gå på opdagelse i en by, der er kendt for sin musikscene, sportshold og meget andet.

Tilpasset dine behov

Når du har besluttet, at du vil på sprogkursus i Manchester, hjælper vi dig med at vælge det rigtige kursus. Dit ophold kan tilpasses dine individuelle behov, uanset hvor længe du vil være væk hjemmefra. For eksempel tilbyder vi et sprogkursus i Manchester til dig med ambitioner om at studere på et engelsk universitet. Vi kan også hjælpe dig med en praktikplads i en engelsk virksomhed. Eller du kan tage et semester eller et år som udvekslingsstudent. Uanset hvad du vælger, vil du med et sprogkursus i Manchester gøre store fremskridt i dit engelske og få et personlig indblik i engelsk kultur og levevis.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.