USA

Sabbatår i Seattle

Sabbatår i Seattle
4.6
413
(413 bedømmelser)
4.6

Tilbring et sabbatår i Seattle og dyk dybt ind i anderledes amerikansk kultur. Seattle er en tilbagelænet by, kendt for sine teknologifirmaer, kaffe og et alternativt livssyn. Ved at tage et fuldt sabbatår i Seattle, giver du dig selv tiden til virkelig at suge kulturen ind og lære byen godt at kende. Det er en oplevelse som forandrer dit liv.

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA
By: Seattle
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA
By: Seattle
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25+ år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA
By: Seattle
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA
By: Seattle
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA
Cultural Care Au Pair

Cultural Care Au Pair

19-26 år
1-2 år
Pas børn hjemme hos en kvalificeret amerikansk familie til gengæld for generøse lommepenge, gratis kost og logi og betalt ferie.
Destination: USA

Sabbatår i Seattle

Efter et sabbatår i Seattle med vores skræddersyede sprogkurser vil dit engelske være som transformeret. Drømmer du om at søge ind på universitetet i USA? Eller om en karrierer indenfor international handel? Vil du gerne et år til udlandet men har brug for struktur, mens du er afsted? Studerende i alle aldre og på alle niveauer kan tage et sabbatår i Seattle og modtage førsteklasses engelskundervisning tilpasset deres individuelle ønsker og behov. Efter et år i Seattle kan du føre en avanceret samtale på engelsk og læse og skrive på højt niveau. Med andre ord: du er klar til din globale fremtid.

Vejen til et flydende engelsk

Hvor store fremskridt man gør i løbet af et sabbatår i Seattle er forskelligt fra person til person. Èt er dog givet: er du afsted et helt år har du tid til at lære i dit eget tempo og stadig rejse hjem med engelsk på et højt niveau. Selv en nybegynder vil på et år på vores moderne sprogskole gøre store fremskridt. Vores veluddannede og erfarne lærere benytter innovative og interaktive undervisningsmetoder. Vores hold er små, så der er tid og plads til at fokusere på den enkeltes individuelle behov. Er du parat til at kaste dig ud i det, er det nærmest umuligt ikke at tale flydende engelsk efter et sabbatår i Seattle.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.