VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Programmer på japansk

Der er så mange programmer i japansk til rådighed, at det kan være svært at vælge. vores programmer i japansk fokuserer på, at du kan kommunikere med selvtillid. Små klasser og individuel opmærksomhed er vores varemærker. Hvis du leder efter et sprogprogram, hvor du kan opnå vedvarende fremskridt i japansk, så behøver du ikke at lede længere.

Programmer på japansk
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Japan
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Japan
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Japan
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Japan

Søg efter mest populære destinationer

Japansk

Vælg et af vores mange kurser på japansk, hvilket virkelig vil hjælpe dig med at lære dette ekstraordinære sprog at kende. Du kan vælge et kortere kursus på en sprogferie eller et kursus som varer et helt år, hvor du virkelig kan fordybe dig akademisk og blive flydende. Alle vores kurser på japansk har små klassestørrelser, erfarne undervisere og effektive læringsmetoder, som fokuserer på kommunikationsevner. Du vil se fremskridt ligemeget hvor langt et kursus du er på. Du vil lære om japansk kultur gennem organiserede aktiviteter og ekskursioner til kulturelle seværdigheder. Så kig på vores kurser på japansk og vælg det som passer til netop dig.

Fremskridt med dit japanske

Du vil forbedre dine sprogfærdigheder, ligemeget hvilket af vores kurser på japansk du vælger. Du kan starte på basisniveau og forvente at forbedre dig op til næste niveau på maximum otte ugers studie, hvis du deltager i lektionerne og laver dine lektier. Hvis du allerede er bekendt med sproget, kan du se frem til at forbedre dig meget mere på et af vores avancerede kurser på japansk. På hvert niveau fokuserer pensumet på kommunikationsøvelser og gruppeprojekter, hvor du konstant bruger det japanske i undervisningen. Men det vigtigste er, at du på vores japansk kursus, vil bo i landet og lære sproget fra de lokale i din fritid.