VORES SKOLER ER ÅBNE! Ring til os for den seneste opdatering

Programmer på italiensk

Hvis du er på udkig efter et fantastisk sprogprogram i italiensk med studerende fra hele verden, erfarne undervisere og masser af aktiviteter, som hjælper dig med at få det meste ud af Italien, så er du kommet til det rigtige sted. Vores programmer i italiensk er alt dette og mere. Vi ser frem til at byde dig velkommen til vores skole i Rom.

Programmer på italiensk
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: Italien
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10 - 18 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

18 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: Italien
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: Italien

Søg efter mest populære destinationer

Italiensk

Vælg et af vores kurser på italiensk, så du kan forbedre dine sprogevner, mens du besøger Italien. Du vil tilbringe det meste af din undervisning med at tale og lytte til sproget, så du vil føle dig tryg ved at kommunikere på italiensk. Der er mange forskellige kurser på italiensk at vælge imellem både i forhold til længde og intensitet, så du kan uden tvivl finde et, der matcher netop dine ønsker. Du vil studere sammen med folk fra hele verden, og da vi har en kalender pakket med spændende, organiserede ekskursioner og turistbesøg, vil du have rig mulighed for at have det sjovt, mens i sammen udforsker Italien. Se vores kurser på italiensk, og begynd at forestille dig dit italienske eventyr.

Hvorfor studere italiensk?

Italiensk kurser kan åbne for en verden af sprog. Italiensk stammer fra latin, hvilket også præger det spanske, franske og romanske sprog. Så at lære italiensk kan gøre det lettere at lære de andre sprog også. Vores kurser på italiensk kan hjælpe dig med at få et tættere forhold til Italien end de fleste besøgende får. Ved at lære at tale sproget, vil du lettere forstå kulturen og de lokales syn på livet. Når du taler italiensk, kan du se mange aspekter af landet, som de fleste besøgende ikke ser både praktisk (du kan rejse på egen hånd) og mere metaforisk (du kan læse aviser, snakke med italienere og udveksle holdninger).