High School i England

Studer og bo ved en værtsfamilie i et semester eller helt år i Storbritannien. Oplev britisk kultur, skoleliv, landets unikke blanding af tradition og multikulturalisme og få nye venner.

@efexchangeyear

High School i England

På skole i England vil elever have mulighed for, at udfordre sig selv akademisk samtidig med, at de kan udforske de mange spændende byer rundt om i landet med deres engelske og internationale venner. De vil også opleve ikoniske britiske traditioner fx. ”afternoon tea” og ”bonfire night”.

Livet i Storbritannien

Mød vores elever →

Bo med en udvalgt britisk værtsfamilie

Vores britiske værtsfamilier vil blive den fysiske og følelsesmæssige grundsten for dit high school år i England. De vil ikke kun åbne deres hjem for dig, men tage ind som en del af familien.

Hvad gør vores værtsfamilier unikke?

Familier specielt udvalgt af EF

Vi vurderer og evaluerer nøje alle deltagere på vores program. Dette gør vi i form af interviews hjemme hos vores potentielle værtsfamilier for at sikre, at de har en reel interesse i kulturel udveksling.

Vi forbereder dem

Vi går meget op i, at familien er godt forberedt til din ankomst. Derfor får de tilsvarende forberedelsesmateriale, ligesom vores elever, før afrejse.

Spændte på at være værtsfamilie

Alle vores familier har én ting tilfælles: De glæder sig og kan ikke vente med at byde dig velkommen i deres liv og dele deres kultur og traditioner med dig.

Værtsfamileansøgning: Alle familier udfylder en detaljeret online ansøgning, der indeholder information omkring familiens baggrund, interesser, hverdagsliv og meget mere.

Interview i hjemmet: Alle potentielle værtsfamilier bliver interviewet i deres eget hjem af en EF lokalkoordinator for at sikre et trygt, komfortabelt og imødekommende miljø for vores elever.

Referencer: Vi kræver minimum to referencer på alle vores familier (Én professionel og én personlig fra deres lokalsamfund).

Kriminelt baggrundstjek: Vi laver et kriminelt baggrundstjek på alle medlemmer af husstanden, der er 17 år eller derover.

High School i England

Bo med en værtsfamilie

Gå på en lokal high school

Fly er inkluderet

10 måneder: 169.950 kr.

5 måneder: 99.950 kr.

Tag de første skridt

Vi glæder os til at høre fra dig

Ofte stillede spørgsmål om high school år i England

Hør tidligere elever dele deres historier.

Deltag i et event