High School i Storbritannien

Elever, der er selvstændige, vil udforske verden, klar på nye udfordringer og interesseret i at skabe internationale relationer, klarer sig typisk godt på vores program i Storbritannien. Her lægger skolesystemet også vægt på innovation og akademisk motivation.

@efexchangeyear

Skole i England

På High School i Storbritannien vil elever have mulighed for, at udfordre sig selv akademisk samtidig med, at de kan udforske de mange spændende byer rundt om i landet med deres engelske og internationale venner. De vil også opleve ikoniske britiske traditioner fx. ”afternoon tea” og ”bonfire night”.

Livet i Storbritannien

Mød vores elever →

Bo med en udvalgt britisk værtsfamilie

Vores britiske værtsfamilier vil blive den fysiske og følelsesmæssige grundsten for dit udvekslingsår. De vil ikke kun åbne deres hjem for dig, men tage ind som en del af familien.

Hvad gør vores værtsfamilier unikke?

Familier specielt udvalgt af EF

Vi vurderer og evaluerer nøje alle deltagere på vores program. Dette gør vi i form af interviews hjemme hos vores potentielle værtsfamilier for at sikre, at de har en reel interesse i kulturel udveksling.

Vi forbereder dem

Vi går meget op i, at familien er godt forberedt til din ankomst. Derfor får de tilsvarende forberedelsesmateriale, ligesom vores elever, før afrejse.

Spændte på at være værtsfamilie

Alle vores familier har én ting tilfælles: De glæder sig og kan ikke vente med at byde dig velkommen i deres liv og dele deres kultur og traditioner med dig.

Værtsfamileansøgning: Alle familier udfylder en detaljeret online ansøgning, der indeholder information omkring familiens baggrund, interesser, hverdagsliv og meget mere.

Interview i hjemmet: Alle potentielle værtsfamilier bliver interviewet i deres eget hjem af en EF lokalkoordinator for at sikre et trygt, komfortabelt og imødekommende miljø for vores elever.

Referencer: Vi kræver minimum to referencer på alle vores familier (Én professionel og én personlig fra deres lokalsamfund).

Kriminelt baggrundstjek: Vi laver et kriminelt baggrundstjek på alle medlemmer af husstanden, der er 17 år eller derover.

High School i Storbritannien

Bo med en værtsfamilie

Gå på en lokal high school

Fly er inkluderet

10 måneder: 169.950 kr.

5 måneder: 99.950 kr.

Tag de første skridt

Vi glæder os til at høre fra dig

Ofte stillede spørgsmål

Hør tidligere elever dele deres historier.

Deltag i et event