Udvekslingsstudent i London

Udvekslingsstudent i London
4.5
621
(621 bedømmelser)
4.5

Opleve alt hvad London har at tilbyde, som udvekslingsstudent i denne internationale storby . Som udvekslingsstudent i London kan du vælge alt fra korte til lange programmer, afhængig af din tid og dine mål. Som udvekslingsstudent i London er engelsk-undervisning altid inkluderet, så vær sikker på at du taler engelsk langt mere sikkert, når du forlader London end da du kom.

Udvekslingsstudent i London

Udvekslingsstudent i London

Gratis brochure

Find et program

EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: London
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: London
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: London
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Udvekslingsstudent i London

Et ophold som udvekslingsstudent i London er en fremragende måde at lære denne fascinerende verdensby at kende på. Vores kurser er af variende længde og kan påbegyndes året rundt. Du kan altså ankomme, når det passer ind i din tidsplan. Og du kan blive så længe du har brug for. Vores veluddannede lærere benytter de mest moderne og interaktive undervisningsmetoder med fokus på det talte sprog. Dermed bliver du hurtigt klar til at begå dig på engelsk udenfor skolen. En vigtigt element i din tid som udvekslingsstudent i London er nemlig at opleve byen. Dels fordi den har så meget at byde på, og dels fordi du på den måde får øvet dit engelske. Som udvekslingsstudent i London har du også mulighed for at deltage i lang række aktiviteter og udflugter sammen med dine medstuderende fra hele verden.

Seværdigheder for studerende i London

Som udvekslingsstudent i London kan du opleve denne spændende storbys utallige seværdigheder. Du kan besøge Buckingham Palace, nyde den storslåede udsigt fra det enorme pariserhjul London Eye og blive overvældet af akustikken i den enorme St. Paul's Cathedral. Din tid som udvekslingsstudent i London er også en mulighed for at opleve historiske landmærker som Tower of London og Westminster Abby. Og så har the British Museum og Tate Modern Art Galley mere verdensklasse kunst end de fleste kan fordøje på et helt liv. Som udvekslingsstudent i London vil lærer du engelsk på sprogskolen og verdenskultur og -historie ude i byen.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.