England

Udvekslingsstudent i Manchester

Udvekslingsstudent i Manchester
4.7
501
(501 bedømmelser)
4.7

At blive udvekslingsstudent i Manchester er en unik måde at forbedre dit engelsk. Universitetet i Manchester er berømt i Storbritannien, og har mere en 25 Nobelprisvindere blandt sin stab og tidligere studerende. Manchester har en rig musikalsk arv, og er en aktiv studie-by med adskillige professionelle sportshold.

Udvekslingsstudent i Manchester

Gratis brochure

Find et program

EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Manchester
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Manchester
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Manchester
EF High School Exchange Year

EF High School Exchange Year

14-18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: England

Udvekslingsstudent i Manchester

Når du tager et ophold som udvekslingsstudent i Manchester, kommer du til at bo i en af Storbritanniens største byer – et ungdommeligt sted med en imødekommende og dynamisk vibe. Der er masser at tage sig til udenfor sprogskolen. Museer, natklubber, koncerter, teater og to af verdens førende foldboldklubber i den samme by. Et ophold som udvekslingsstudent i Manchester er både en berigende og lærerig oplevelse. Du kan tage på weekendture til nærtliggende Liverpool, hjemby for the Beatles, og Sherwood Forest, berømt for sin tilknytning til legende om Robin Hood. Som udvekslingsstudent i Manchester kan du deltage i de mange udflugter og aktiviteter, sprogskolen arrangerer - sammen med dine medstuderende fra hele verden. Eller du kan gå på opdagelse på egen hånd.

Musik, kunst og fodbold

Når du er udvekslingstudent i Manchester er det vigtigt, at du deltager i livet udenfor sprogskolen. Det er her, du har mulighed for at snakke engelsk i autentiske hverdagssituationer. I Manchester er der live musik hver eneste aften med alt fra store, verdenskendte navne til små, lokale bands. Dit ophold som udvekslingsstudent i Manchester er ikke komplet uden en fodboldkamp med enten Manchester United eller Manchester City – eller begge to, hvis du er heldig at få billet til et af de klassiske lokalopgør, der sætter byen på den anden ende. Desuden kan du opleve masser af kunst, både klassisk og moderne, og kulturelle festivaller som udvekslingsstudent i Manchester.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.