Udvekslingsstudent i Oxford

Udvekslingsstudent i Oxford
4.6
416
(416 bedømmelser)
4.6

Som udvekslingsstudent i Oxford kommer du i kontakt med én af verdens mest berømte akademiske institutioner. At studere i Oxford, er den perfekte forberedelse til gradgivende programmer på universitetet. Nogle af vores udvekslingsstudenter har endda fortsat videre, og er blevet optaget på Oxford University.

Udvekslingsstudent i Oxford

Gratis brochure

Find et program

EF ACADEMY

EF ACADEMY

14-19 år
1-4 år
Private high school
Studer og bo sammen med andre studerende fra 75 forskellige lande. Opnå et diplom og adgang til et top universitet.
Destination: England
By: Oxford
EF Sprog i Udlandet

EF Sprog i Udlandet

19-25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: England
By: Oxford
EF Sprogrejser

EF Sprogrejser

10-19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: England
By: Oxford
EF Studieår i Udlandet

EF Studieår i Udlandet

16+ år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: England
By: Oxford
EF University Preparation Abroad

EF University Preparation Abroad

16-30 år
6/9 måneder
Få garanteret adgang til mere end 200+ forskellige partner universiteter over hele verden, og opbyg dine færdigheder til at starte en international karriere.
Destination: England
By: Oxford

Udvekslingsstudent i Oxford

Forestil dig at være nabo til et af verdens mest berømte og anerkendte universiteter. Som udvekslingsstudent i Oxford befinder du dig midt i mere end 800 års fornem historie. Halvtreds nobelpris-modtagere har fået deres uddannelse på Oxford University. Som udvekslingsstudent i Oxford er det svært ikke alt blive imponeret af denne glorværdige historie. På sprogskolen bliver du undervist af erfarne og veluddanede lærere i små hold, så der er tid og plads til at give den enkelte studerende opmærksomhed. Du vil helt naturligt gøre store frenmskridt i dit engelske som udvekslingsstudent i Oxford. Måske vil du endda tillægge dig en accent, der vil imponerer folk verden over. Det er jo ikke uden grund, at The Oxford English Dictionary regnes for den mest betydningsfulde ordbog over det engelske sprog.

Nye venner i Oxford

Som udvekslingsstudent i Oxford er det ikke svært at møde folk og øve dit engelske udenfor sprogskolen. På sprogskolen, hvor alle er langt hjemmefra, er det nemt at møde folk, du kan gå på opdagelse sammen med. Der er berømte museer, teatre og biografer. Byen har adskillige gågader, hvor du kan shoppe og hænge ud. Og for naturelskerne er det værd at vide, at Oxford er en grøn by med adskillige naturreservater, parker og afmærkede vandreruter. Planlægger du at bruge dit ophold som udvekslingsstudent i Oxford som starten på et længere ophold i Storbritannien, kan du ikke finde et bedre sted at blive akklimatiseret.

Hvorfor EF?

Tillid

Vi har over 50 års erfaring, og vores ry er verdenskendt.

Forbindelse

Lær med studerende fra over 100 lande.

Tilpas

Udforsk verden gennem vores programmer i over 50 globale destinationer.

Opnå

Lær hurtigere og mere grundigt med EF-metoden.

EF hele vejen

Vores egne skoler og kontorer over hele verden sikrer enestående kundeservice.

Globalt akkrediteret

Vores undervisningsekspertise og tilgang til læring er globalt anerkendt.