GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

De 7 mest populære GO artikler, du burde have læst i år

De 7 mest populære GO artikler, du burde have læst i år

Det har været endnu et stort år her på EF GO bloggen. Med så mange fantastiske skribenter fra hele verden, har vi kunne udgive endnu 150 artikler om alt, der har med rejser, sproglæring og kultur at gøre. Det har været en fornøjelse af have jer med på rejsen!

I nostalgiens tegn har vi samlet en liste over de 7 mest populære artikler i 2019. Læs dem og glæd dig til endnu et år med fantastisk indhold fra dit EF GO Blog team.

Vi ses i januar – godt nytår!

1. De 50 mest inspirerende rejsecitater gennem tiden

Hvis du leder efter noget til at sætte gang i din rejselyst, behøver du ikke lede længere. Denne samling af smukke rejsecitater fra forfattere, filosoffer og digtere vil give dig hjertebanken og lyst til at komme afsted med det samme.

2. De 10 sværeste ord på engelsk

Det er ingen hemmelighed, at engelsk kan være svært. Sproget, som er hjem for en del forvirrende ord, kan være ret svært at navigere i. Hvis du føler dig lidt fortabt eller bare vil have en udfordring, kan du tjekke denne guide til at mestre nogle af de sværeste ord på engelsk.

3. 20 engelske idiomer alle burde kende

En af de stensikre måder at lyde selvsikker på engelsk er ved at lære idiomerne. De giver ikke altid mening til at starte med, men de er nemme nok at opfange og vil sætte liv i enhver samtale.

4. 13 smukke ord, der ikke kan oversættes til engelsk

Der er så mange unikker følelser eller situationer, som kan opsummeres smukt på andre sprog – de kan bare ikke rigtig oversættes til engelsk. Tag et kig på vores liste, og se om du kan relatere til nogle af dem.

5. 10 (flere) Netflix-serier du kan lære engelsk med

Som en followup til vores artikel 10 Netflix-serier du kan lære engelsk med, serverer vi endnu 10 fede serier, som kan hjælpe dig med at lære engelsk. Du vil blive så opslugt af dem, at du dårligt vil indse, at du lærer noget imens.

6. 10 grunde til at rejser er den bedste uddannelse, du kan få

Der er så mange grunde til, at det er fantastisk at rejse – ikke mindst fordi du vil lære noget hvert skridt ad vejen. Emma opsummerer denne oplevelse helt fantastisk, når hun gennemgår grundene til, at rejser en sådan en vigtig del af uddannelse.

7. 10 Netflix-serier du kan lære spansk med

Vil du gerne forbedre dine spanskevner i din fritid? Ligesom med engelsk er det at se tv en fantastisk måde at blive bekendt med sproget på. Her er en liste over 10 gribende Netflix-serier, som giver dig indblik i den fantastiske spanske verden.

Har du lyst til at udforske verden i 2020?Bestil en brochure
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op