GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

Hvad har Anna Briand, Cuba Bendesen og Miaxfashion til fælles?

Hvad har Anna Briand, Cuba Bendesen og Miaxfashion til fælles?

De skal på EF sprogrejse i sommeren 2018!

EF sprogrejser er stolte af at sende Anna, Cuba, Mia og mange flere seje elever af sted på deres livs sommer.

Det bliver stensikkert fyldt med sjove, skøre og fantastiske oplevelser, og hvis du ikke er så heldig selv at skulle afsted på sprogrejse, kan du følge gennem disse populære kanaler:

Anna Briand

Anna Briand var sidste år på sprogrejse i London – og hun nød hvert et sekund. Denne sommer skal hun hele vejen til Cocoa Beach i Florida og møde nye mennesker, lære engelsk og bruge masser af timer på stranden. 😍🏄‍♀️👙

Glæd dig til masser af fede pakketips, vlogs og lookbook videoer fra sprogrejsen.

Hvis du ikke kan vente, så tjek disse videoer ud fra sprogrejsen til London med EF i 2017!

Anna udforsker London:

Cuba Bendesen

Du kender måske bedst Cuba fra musical.ly, men tag ikke fejl: på Instagram og YouTube vil du denne sommer få updates fra Isle of Wight, hvor Cuba rejser med EF sprogrejser for at lære engelsk og opleve den fantastiske sprogrejse-stemning med andre unge på junior sprogrejse.

Det bliver en fantastisk mulighed for Cuba at møde nogle af hans mange internationale følgere, og ikke mindst at få talt engelsk, når han første gang rejser uden sine forældre til udlandet!

MiaxFashion

Mia Rasmussen er mere end bare en mode-blogger. Hun er kendt fra sin altid underholdende Youtubekanal og cool instagram, hvor du kan se fede outfits, spændende rejser og snapshots fra hverdagen i Århus. Hun glæder sig til at opleve kulturen i Tokyo, hvor hun skal spise kinesisk japansk mad og lære lidt flere ord end #konochiwa 😜

Se med her:

Følg Mia Rasmussen på sprogrejse d. 7-28. juli #konichiwa

Og disse tre seje youtubere er ikke de eneste kendte på sprogrejse i 2018 – følg også med når Inger Sofia, Kristine og Freja Bella giver dig deres bedste minder med EF Sprogrejser.

Kom med på rejsen!

Tag på en sprogrejse med EFLær mere
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op