GO Blog | EF Blog Danmark
Det seneste inden for rejser, sprog, kultur af EF Education First
MenuGratis brochure

10 blogs du kan lære engelsk med

10 blogs du kan lære engelsk med

Vi har allerede givet dig vores tips til de bedste podcasts, TV-serier og endda sange, som kan hjælpe dig med at lære engelsk. “Hvad så nu?” tænker du. Blogs? Ja okay! Fra letlæselige og inspirerende rejsebloggere til universer, som er dedikeret til at perfektionere din grammatik, giver vi dig her vores bedste anbefalinger til blogs, der kan hjælpe med at styrke dine engelskkundskaber.

1.  The Londoner

The Londoner er en af Storbritanniens mest populære blogs. Rosie dækker alle livsstilsrelaterede emner; fra opskrifter eller tips til personlig stil, til at tale om hendes (helt fantastiske) hund, mens de to udforsker London sammen. Det er fængende læsning med et mix af komplekse sætninger og detaljerede beskrivelser – perfekt for dig, som er ved at lære engelsk. Men vi advarer dig: du kan risikere en slem Instagram-misundelse på alle de smukke fotos af tøj og lækre måltider.

2. Deliciously Ella

Hvis du ikke har hørt om Deliciously Ella, må du have levet i en osteklokke. På Ellas blog deler hun uimodståelige måltidsidéer og bage-eksperimenter med plantebaserede råvarer og uraffinerede ingredienser, og hun har inspireret millioner af engelsk-læsere til at tage sig bedre af deres kroppe. Det bedste af det hele? Det behøver ikke være ren kål og quinoa; her vil du finde lige så mange søde sager som spændende middagsretter.

3. BBC Learning English

Siden tidernes morgen har BBC’s TV- og radioværter talt perfekt britisk engelsk, og deres artikler har været skrevet med upåklagelig grammatisk korrekthed. Hvad kan være bedre at lære engelsk med? BBC’s Learning English Blog har hundredevis af lette videoer, artikler og gratis øvelser til at hjælpe alle – fra begyndere til næsten indfødte – med at perfektionere deres tag på det engelske sprog.

4. World of Wanderlust

Før du kan nå at sige “Jeg elsker denne her rejseblog og dens flotte fotos”, har du pakket dit pas og din rygsæk. Fra superbe spisesteder til skjulte spots, er World of Wanderlust fyldt med insider-tips, som kan hjælpe dig med at planlægge din næste tur. Bloggen dækker alt fra USA til Costa Rica og Japan, og er fantastisk for kulturentusiaster, og dig, der er indstillet på at øve engelsk gennem timevis af inspirerende læsning.

5. Hannah Gale

Hannah, som driver bloggen i sit eget navn, vil holde dit hverdagsengelsk i tip-top form. Hun er en meget snakkesalig ex-journalist, og med yderst relaterbare indlæg behandler hun alt fra sit kærlighedsliv, sine yndlingsbøger og hvordan hun sammensætter denne sæsons garderobe. Før du ved af det, har du fordøjet nye sætninger og sjov slang, som du aldrig ville lære i skolen.

6. Perfect English Grammar

Med en tilsyneladende uendelig samling af korte, interaktive grammatikøvelser på engelsk, vil denne fantastiske blog teste dig i en række emner; fra uregelmæssige verber til brugen af førnutid. Bloggens interaktive format gør de svære grammatik-regler sjove. Men sørg for at være standhaftig; det er nok bedst at slutte hver øvelse med en belønning i form af chokolade.

7. Hand Luggage Only

Denne energiske og opløftende rejseblog følger to bedstevenner fra Cambridge University, mens de skriver sig vej rundt i verden. Yaya og Lloyd er i den grad entusiastiske, og de tager deres kamera og blændende smil med sig overalt. Efter at have læst blot nogle få af deres posts, vil du være grebet af lysten til at øve dig i at skrive førstepersons-beretninger på din egen rejseblog.

8. English Grammar Revolution

Sætningsdiagrammer… passer bestemt ikke ind i de fleste menneskers idé om hygge. Men henne på English Grammar Revolution blog tror Elizabeth fuldt og fast på, at de åbner for en nem og (næsten) sjov måde at mestre drilsk engelsk grammatik. Selvom du nok ikke vil sidde og bladre en hel aften på bloggen, kan du alligevel ikke undgå at blive smittet af Elizabeths entusiasme; bare nogle få minutters læsning på hendes blog kan booste din indlæring.

9. The Young Adventuress

Siderne på The Young Adventuress er fyldt med hylende morsomme, ærlige bekendelser og spøjse anekdoter, så her er det let at blive fanget i flere timers læsning. Men der er også en anden grund til, at vi elsker denne blog: bloggens hovedperson har taget springet og flyttet udenlands – og hun elsker det! Denne amerikanske eventyrer kalder nu New Zealand for sit hjem, så du kan finde mængder af gode tips til, hvordan det er at slå sig ned i et andet land. Hvis du leder efter inspiration, før du booker det studieophold i udlandet, som du altid har drømt om, så har du fundet det rigtige sted.

10. EF GO Bloggen!

(Og vi er slet ikke partiske i denne her.). Uanset om du er på jagt efter tips til, hvilke nyhedskanaler du dagligt kan besøge eller lette forklaringer på engelske idiomer, du skal mestre, så har eksperterne hos EF din ryg.

Lær engelsk med osSe vores destinationer
Bliv opdateret på destinationer, sprog og kulturer i vores GO nyhedsbrev.Skriv dig op