Gratis undervisningsmaterialer

Med mere end 50 års erfaring og et EF Forskernetværk på førende univeristeter redefinerer vi sprogundervisning - og vi vil gerne hjælpe dig med at gøre det samme. Engager dine elever og udvikl dine undervisningskompetencer med vores gratis EF sprogundervisningsmaterialer.

Undervisningsmateriale

Vores engagerende undervisningsmateriale, giver dig muligheden for at supplere din undervisning og lektionsplan med plakater, spil og meget mere som allerede bruges af vores EF undervisere over hele kloden.

Akademiske aktiviteter

Invitér EF med ind i dit klasseværelser og benyt dig af udviklende udfordringer der både motiverer og bringer en sjov tilgang til lærings ind i jeres klasseværelse. Lad os hjælpe dig med at organisere jeres deltagelse i EF’s internationale sprogtest (EF SET), deltag i vores internationale talekonkurrence eller inviter en af vores lokale undervisere ind i jeres klasse. Vælg den aktivitet, du gerne vil køre på din skole, og vi sender dig mere information om den.

Lektioner

Inkludér vores lektioner i din lektionsplan og drag fordel af vores gennemtestede metoder, som garanterer en øget forståelse og forbedret kommunikation, samt hjælper eleverne til at opnå at blive flydende i et sprog.