Om os

EF's mission er at åbne verden gennem uddannelse. Siden 1965 har vores undervisningsprogrammer hjulpet mere end 15 millioner mennesker i aldersgrupper og nationaliteter med at blive verdensborgere. I dag har vi mere end 540 skoler og kontorer i 54 lande, og har et netværk med 46.500 undervisere og ansatte, der stræber efter at tilbyde verdens bedste undervisningsoplevelse.

The world leader in international education

EF har udviklet sin egen innovative undervisningsmetode, EF Efekta Læringssystemet, baseret på hurtigt fremskridt gennem skræddersyet undervisning. EF garanterer, at eleverne vil avancere mindst ét sprogniveau hver sjette uge, takket være vores mix af klasseundervisning, interaktive værktøjer og kulturel fordybelse. Vores høje standarder for uddannelse anerkendes verden over med akkreditationer fra organisationer som The British Council, EAQUALS og ACCET.

Vores forskningsnetværk

EF samarbejder med førende universiteter for grundlæggende at forbedre måden elever lærer sprog. Forskerne i netværket er specialiseret indenfor lingvistik, undervisning, teknologi, testmetoder og kulturel fordybelse. Sammen forpligter vi os til forskning og innovation, der vil forme fremtidens sprogundervisning.

Medlemmer af EF Research Network indbefatter:

  • University of Cambridge

  • Peking University

  • Harvard University

  • University of Tokyo

  • EF learning labs

Lær mere

EF og De Olympiske Lege

EF er blevet udpeget som Official Education Service Sponsor ved Vinter OL 2018 i Pyeongchang. Det er femte gang, at EF har samarbejdet med De Olympiske Lege siden vi startede ved OL i Seoul i 1988, og siden Beijing, Sochi og Rio de Janeiro. EF har hjulpet Pyeongchang med at byde verden velkommen ved at tilbyde vores innovative Vinter-OL Undervisningsprogram til mere end 200.000 elever og lærere i Sydkorea. EF er også udpeget som officiel partner for sprogundervisning til OL i Tokyo 2020.

Mere information

"Begge organisationer ønsker at nedbryde kulturelle barrierer, og gennem mit arbejde med EF har jeg set, hvor kraftfuldt sproglæring og sport er i forhold til at bringe mennesker tættere sammen."

DeeDee Trotter

Olympisk EF-Ambassador og tre gange olympisk deltager