Grupperejser for skoler

Del verden med dine elever. Inspirer til sproglæring gennem kulturel fordybelse, og hjælp dine elever til at studere et sprog i udlandet. Kontakt en EF studievejleder i dag, og vi vil hjælpe dig koordinere en EF Studietur eller assistere dine elever med at planlægge deres eget studieophold i udlandet.

Planlæg din studietur

Vi tilrettelægger en komplet oplevelse for dig og dine elever - inklusiv sproglektioner, transport, indkvartering og aktiviteter.

Visaansøgninger

Vi er eksperter i visa. Hvis du og dine elever har brug for visa, vil vi hjælpe jer i alle dele af processen.

Fly

EF Rejseservice vil sikre jer passende flyforbindelser til konkurrencedygtige priser

Lufthavnstransfer

Vores transferservice venter på jer ved ankomst og tager jer tilbage til lufthavnen ved afrejse.

Aktivitetspakker

Vores aktivitetskoordinatorer organiserer lokale ekskursioner, weekendture, kulturelle highlights, middage, kanalrundfarter, bådture og meget mere for at sikre jer et fornøjeligt ophold.

Indkvartering

Du og dine elever kan vælge mellem en vifte af indkvarteringsmuligheder.

Fordele for dig

Udvid dit klasselokale ved at bruge dit pensum i praksis når dine elever fordyber sig i et internationalt studiemiljø. Vis dine elever, hvordan sprog og kultur er uløseligt forbundne – hvad enten I tager på museumsbesøg, en tur i parken, arkitektur- og historievandring eller udflugt til det lokale marked Åbn dine elevers øjne til nye oplevelser, anderledes kulturer og en verden af muligheder.Gratis rejse til udlandet, fyldt med autentiske kulturoplevelser. Din deltagelse som studietursleder er på vores regning.Denne unikke undervisningsoplevelse giver dig mulighed for at observere, hvordan EF underviser i sprog og udveksle erfaringer med vores lærere, der har sproget som modersmål.

Vælg det perfekte kursus til dine elever.

Vi garanterer, at dine elever gør fremskridt med vores innovative læringsmetoder, som kombinerer klasseundervisning, interaktive værktøjer og kulturel fordybelse.

Vores destinationer

Vælg din destination for at lære mere om byen og skolen.