Individuelle rejser

Hjælp dine elever med muligheden for at lære et sprog i udlandet der hvor det tales, som inspirerer til effektiv sprogindlæring gennem kulturel fordybelse og et internatoinalt netværk. Dine elever kan rejse på et selvstændigt sprogkursus af fleksibel længde fra 2 uger op til 1 år, med start hver mandag – året rundt. På vores akkrediterede EF International Language Campus vil de møde studerende fra over 100 forskellige lande og gøre hurtige fremskridt – fra livlige klassesamtaler til actionfyldte sociale aktiviteter.

Vælg det perfekte kursus til dine elever

Vi garanterer, at dine elever gør fremskridt med vores innovative læringsmetoder, som kombinerer klasseundervisning, interaktive værktøjer og kulturel fordybelse.

Fordybende indlæring

Et EF ophold i udlandet tilbyder et livsændrende, effektivt indblik i lokalt sprog og kultur. Dine elever vil udvikle deres sprogkundskaber, mens de udforsker deres nye midlertidige hjem med nye venner. Et forløb med EF fokuseres der på fordybelse som garanterer den hurtigste indlæring, uanset om de øver deres nye færdigheder ved middagsbordet med deres værtsfamilie, eller mens de besøger lokale vartegn.

 

Kontakt

EF all the way

Vi tilrettelægger en komplet oplevelse for dig og dine elever - inklusiv sproglektioner, transport, indkvartering og aktiviteter.

Support

Alle EF’s medarbejdere deler dedikationen om at sikre, at du føler dig hjemme under din rejse. Uanset om du har brug for venlig rådgivning, hjælp til at planlægge dine weekendaktiviteter eller rutevejledning til centrum eller stranden- døren er altid åben.

Indkvartering

Du og dine elever kan vælge mellem en vifte af indkvarteringsmuligheder.

Måltider

Uanset om du nyder et måltid med din lokale værtsfamilie eller spiser på dit campus' cafeteria, Crave Kitchen, får du en smag af det lokale køkken.

Visaansøgninger

Vi er eksperter i visa. Hvis du og dine elever har brug for visa, vil vi hjælpe jer i alle dele af processen.

Fly

Lad EF stå for jerse flybilletter og undgå bøvlet med forvirrende flypriser og forbindelser. EF sikrer jer passende flyforbindelser til konkurrencedygtige priser.

Lufthavnstransfer

En ny by kan være en labyrint når man endnu ikke kender den og/ eller sproget. Vores transferservice venter på jer ved ankomst i lufthavnen og bringer jer også tilbage til lufthavnen ved afrejse.

Aktivitetspakker

Vores aktivitetskoordinatorer organiserer lokale udflugter, weekendture, kulturelle highlights, middage, kanalrundfarter, bådture og meget mere for at sikre jer et spændende og oplevelsesrigt ophold.

Vores destinationer

Vælg din destination for at lære mere om byen og skolen.