Uddannelse i Seattle

Staten Washington er kendt for bjerge og uberørt natur. En uddannelse i Seattle tager dig til den største by i Washington, lige i nærheden af nationalparker og utrolige naturomgivelser. Kom og lær engelsk i Seattle og få frisk luft i lungerne.

Uddannelse i Seattle

EF Studieår i Udlandet

16 + år
6, 9 eller 11 måneder
Kombiner sprog og akademiske studier, og bliv flydende i op til tre sprog samtidig med at du bliver en ægte verdensborger.
Destination: USA

EF Sprogrejser

10 - 19 år
2-24 uger
Lær et sprog i udlandet på et fleksibelt og individuel kursus, eller en all-inclusive grupperejse ledet af en EF kursusleder.
Destination: USA

EF Sprog i Udlandet

19 - 25 år
2-24 uger
Lær et sprog hurtigere i udlandet på en EF-skole. Vælg mellem 50 forskellige destinationer. Kurser starter hver mandag.
Destination: USA

EF Sprog i Udlandet

25 + år
1-24 uger
Boost din internationale karriere med personaliserede sprogkurser i en af verdens mest interessante byer. Designet til voksne og professionelle.
Destination: USA

EF High School Exchange Year

14 - 18 år
Semester eller skoleår
Folkeskole
Tag på et uforglemmeligt år til udlandet som high school-studerende. Lev som de lokale og lær værtslandets kultur at kende.
Destination: USA

Uddannelse i Seattle

Oplev uforstyrret natur og lær engelsk med en uddannelse i Seattle. I delstaten Washington på den nordlige vestkyst er der masser af uberørt natur, og Seattle er kendt som en progressiv og grøn by. Befolkningen her sætter pris på naturen og på at leve i balance med deres omgivelser. For dem er udendørs aktiviteter en naturlig del af hverdagen. Vores uddannelse i Seattle er sprogundervisning af højeste kvalitet. Når det kommer til at lære dig engelsk, hopper vi aldrig over, hvor gærdet er lavest. Som byen Seattle, har vi fokus på kvalitet og balance i alt, hvad vi gør.

En god by at bo i

Vil du opleve et atypisk USA? Et USA, hvor storby møder natur? Hvor bønder sælger deres afgrøder på gammeldags markeder under åben himmel, midt i en moderne storby? Så er en uddannelse i Seattle det rette valg. Havnebyen på den nordlige vestkyst bliver ofte ragneret i top fem over de bedste amerikanske storbyer at bo i. Selv hvis du allerede har opholdt dig længere tid i USA, vil en uddannelse i Seattle vise dig sider af den amerikanske virkelighed, du ikke har oplevet før.